/

  Laatste nieuws

  FRITES ZUURVLEES DAG

  Op zondag 26 mei organiseert de WDZ wandelclub de jaarlijkse frites zuurvlees dag. Tussen 12 en 5 kan gegeten worden. Alle teams zijn welkom, jong en oud! Wel s.v.p. het team aanmelden vóór maandag 20 mei en doorgeven hoe laat en met hoeveel personen jullie willen eten.
  Aanmelden bij: activiteiten@vvwdz.nl.
  Ook supporters kunnen een vorkje meepikken. Het eten is gratis, een vrijwillige bijdrage aan de kas van het uitstapje van het vrouwenteam is welkom!

  29-04-2019

  OOK DERDE KIENAVOND EEN SUCCES

  Ook nu weer was op dinsdag 21 mei de WDZ kantine tot de laatste plek bezet. Bijna 100 deelnemers streden om het grote aantal prijzen, verdeeld over veertien ronden.
  In de pauze nog een sterk staaltje van snelkienen, verzorgd door de PR commissie van WDZestig en ook was er de traditionele cake bij de koffie. Rond kwart voor elf konden de kienmeesters Harrie, John en Kees de avond afsluiten.
  Een mooi bedrag is voor de jeugd op de drie avonden opgehaald. Daarnaast hebben we veel mensen een leuke en gezellige avond bezorgd en dat is voor de WDZ familie net zo belangrijk.
  Dank aan de organisatoren, de sponsors en bovenal de deelnemers. We hebben er met zijn allen een heel goed gevoel aan overgehouden.

  24-05-2019

  MARVIN CHAMPION DARTS

  Het White Bazar Championship Darts 2019 zit er weer op. Liefst 41 darters hadden ingeschreven in twee categorieën, de pro´s en de liefhebbers.
  Op donderdag 23 mei vond de finale avond plaats in de tot de laatste plek gevulde WDZ Dart tempel.
  In de halve finale werd best of three gespeeld. In de eerste wedstrijd versloeg Roger de Jong opponent Ron Schmetz met 2-0 en in de andere halve finale bond Marvin Everartz zijn tegenstander Bjorn Weijers met 2-0 aan de zegekar.
  In de finales werd best of five gespeeld. In de kleine finale pakte Bjorn Ron in met 3-1. In de finale tussen Marvin en Roger trok onder toeziend oog van mastercaller Ron eerstgenoemde met 3-0 aan het langste einde.
  Harrie Kisters en Ralf Baggen verrichtten de “Siegerehrung" en maakten tenslotte bekend dat de opbrengst van het toernooi geschonken zou worden aan de WDZ jeugdkampen.
  24-05-2019

  WEDSTRIJD VAN DE WEEK

  DE WDZ 08 BINDT RKHBS AAN DE ZEGEKAR

  Op zaterdagochtend 18 mei speelden de WDZ jonkies van de O8 tegen de leeftijdgenootjes van RKHBS van de Heerlerbaan. Het werd een spannende wedstrijd met de nodige mooie voetbalstaaltjes aan beide kanten. Uiteindelijk gingen de jeugdspelers van de Bocholtzerheide met de overwinning strijken, maar ach, het gaat toch vooral om het spel en niet om de knikkers. De spelvreugde was er aan beide kanten goed van af te zien en daar gaat het toch om. Het was na de wedstrijd nog behoorlijk gezellig in de kantine.

  MET DANK VOOR DE PRACHTIGE FOTO'S AAN ROB MOERS.

  22-05-2019

  VIER TSEZAME AN DUSJ

  Op zondag 25 augustus vieren we in de feesttent samen de H. Mis met als thema verbinden. Na deze viering gaan we samen aan tafel voor een uitgebreide lunch, waarbij het thema verbinden zeker nog her en der ter sprake zal komen.
  De H. Mis begint om half elf en om twaalf uur begint de lunch en met een goed gevoel en een goed gevulde maag kunnen we dan om twee uur aan de receptie beginnen.
  Je kunt je inschrijven voor de lunch met de knop “Inschrijven WDZestig Lunch" in de middelste kolom van de website.
  Voor de lunch vragen we een bijdrage van zes euro p.p. Kinderen tot en met twaalf jaar eten gratis mee, wel opgeven s.v.p., want ze hebben een stoel nodig.

  17-05-2019

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   
   

  Kalender

  < april 2019 >
  zo ma di wo do vr za
  31 01 02 03 04 05 06
  07 08 09 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 01 02 03 04
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren