/

  Laatste nieuws

  WDZOEFERIJ

  Op vrijdagavond 26 maart brengt WDZ 4 jullie, in het kader van 'Bier tsezame', de eerste en laatste online bierproeverij!
  Verheug je alvast op een interactieve, tot de rand gevulde avond met veel bier, voetbal, onzin en bijdragen vanuit allerlei geledingen binnen WDZ.
  Met dank aan Slijterij Mans ben je er voor slechts € 14,- bij en ontvang je een pakket bestaande uit 6 (zes!) speciaalbiertjes, die we in de loop van de avond samen gaan proeven.
  En, zoals een groot filosoof het ons ooit geleerd heeft, is er maar één moment dat je op tijd kunt komen: "Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."
  Bestellen kan tot en met vrijdag 19 maart, dus wees op tijd met inschrijven. 
  De link naar de YouTube-stream volgt hier nog, maar zal te zijner tijd sowieso te zien zijn op het WDZ YouTube kanaal: KLIK HIER
   
  Voor inschrijven: KLIK HIER
  Na inschrijven ontvang je een mail met bevestiging van inschrijving en een betaallink.
  Zorg ervoor dat je betaling op tijd binnen is. Vanaf maandag 22 maart beginnen we met de levering, je betaling moet dan wel binnen zijn.
  Tot ziens op 26 maart!
  De mannen van WDZ 4.
  07-03-2021

  TOPONTMOETING TUSSEN WDZ O14 EN O17

  Op zaterdag 6 maart speelden de O17 en de O14 op het Sportpark Neerhagerbos een onderlinge wedstrijd in mixteams van beide leeftijdscategorieën. Het was wel een beetje frisjes, maar een lekker zonnetje maakte er ideaal voetbalweer van.
  Deze eerste officiële wedstrijd van beide teams in 2021 stond onder deskundige leiding van UEFA scheidsrechter Hub Beckers met begeleiding van de VAR, waarvoor WDZ TV voor alle technische voorzieningen had gezorgd. De VAR scheidsrechter zat opgesloten in de bestuurskamer. Gelukkig deden zich geen discutabele VAR situaties voor in deze wedstrijd, die zoals alle professionele wedstrijden zonder publiek gespeeld moest worden. Helaas waren de benodigde corona sneltesten nog niet geleverd, zodat een proef met publiek van Fieldlab Evenementen op het laatste moment niet kon doorgaan.
  Het werd een zeer spannende en gelijk opgaande wedstrijd waarbij Team Wit nipt wist te winnen van Team Blauw. Maar de grootste winst zat toch in het samen weer kunnen voetballen op de voetbalwei.

  08-03-2021

  WDZ O11 OP DE MOUNTAINBIKE

  In plaats van op zaterdag een (onderling) wedstrijdje te spelen of te trainen hadden de jongens en meisjes van de O11 een mooi alternatief bedacht: mountainbiken! Afgelopen zaterdag om 10.00 uur stonden we allemaal gereed en te popelen om te vertrekken. We fietsten via de Groeneweg naar de Oude Simpelvelder weg. Onder de St. Jozefbrug reden we door richting Waalbroek. Hier hadden we noodgedwongen pauze i.v.m. een lekke band. Gelukkig hadden we een ervaren mountainbiker in ons midden die hierop was voorbereid. Uit zijn rugzak kwam een halve fietsenwinkel tevoorschijn en gelukkig konden wij weer snel de weg vervolgen. Onder de brug door van de A76 kwamen we bij een heus mountainbikeparkje aan. Hier moest iedereen alle zeilen bijzetten en gebruik maken van hun beste technieken. Via steile heuveltjes, leuke uitdagende afdalingen en veel modder kregen we een echt veldrijders gevoel. Wat moet Mathieu van der Poel toch een ijzersterke conditie hebben! Om te voorkomen dat we de hongerklop zouden krijgen werd de inwendig mens versterkt.
  Na nog een tiental rondjes te hebben gefietst gingen we weer richting ons complex. Als laatste en moeilijke hindernis moest het pad tussen de Langheggerweg en Neerhagerbos overwonnen worden. Ondanks de vermoeidheid en de zware ondergrond kwam iedereen keurig bij ons complex aan. Klasse jongens en meisjes. Gezien het enthousiasme zullen we dit zeker nog eens gaan herhalen.
  De leiders van de WDZ O11

  01-03-2021

  IN MEMORIAM JEUF HUPPERTZ

  WDZ verliest ijzersterk verenigingsman
  Op zaterdag 20 februari is ons zeer gewaardeerd lid Jeuf Huppertz overleden. In de zomer zou Jeuf 50 jaar lid zijn van WDZ. Tot op hoge leeftijd bleef Jeuf bijzonder actief binnen zijn geliefde voetbalclub. Hij heeft een grote staat van verdiensten voor WDZ. Hij heeft zelf niet actief gevoetbald, maar vanaf het begin zich ingezet als vrijwilliger.
  Hij was lid van het bestuur als tweede secretaris en voorzitter. Hij was voorzitter van de jeugdafdeling, jeugdleider en leider van seniorenteams. Een tijdlang verzorgde hij de inkoop van de kantine. Hij zette zijn vakkennis als metaalbewerker in voor de club bij de installatie van de verwarming en het plaatsen van aluminium kozijnen en deuren in de kleedlokalen en het clubhuis.
  Hij was vele jaren actief als beheerder en onderhoudsman van de materialen en waste elke week de tenues van de verschillende teams.
  WDZ verliest een noeste werker. Hij was vrijwilliger om iets te kunnen betekenen voor mensen en daarbij een zeer aimabele man, een evenwichtige man, die graag in harmonie met anderen leefde.
  We wensen de familie veel sterkte in het verwerken van het verlies van Jeuf.

  AFSCHEID VAN JEUF: KLIK HIER

  20-02-2021

  SPORTEN MET STEEDS MINDER BEPERKINGEN MOGELIJK

  De landelijke maatregelen zijn vanaf 3 maart 2021 iets versoepeld.
  De avondklok blijft nog gelden. Tenzij je de noodzaak kunt aantonen, mag je niet op straat tussen negen uur 's avonds en half vijf 's ochtends. Verder mogen jeugdspelers en jongvolwassenen buiten sporten in teamverband.
  Voor het voetbal betekenen de regels op hoofdlijnen:
  • Het sportpark gaat om half negen 's avonds op slot. Dus trainingen afgelopen en spelers, trainers en leiders naar huis.
  • Alle amateurcompetities blijven stilgelegd, maar de KNVB komt nu met de Regiocup voor teams uit de A- en B-categorie bij de senioren en B-categorie voor jeugd.
  • Spelers t/m 26 jaar van de seniorenteams mogen in teamverband trainen. Senioren van 27 jaar en ouder mogen alleen trainen in groepjes van maximaal twee personen en met onderling 1,5 meter afstand. Er mogen meerdere groepjes tegelijkertijd op een veld trainen.
  • Voor jeugdspelers van teams t/m O19 en seniorspelers t/m 26 jaar geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle binnensportaccommodaties zijn gesloten.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
  Bron: KNVB, Rijksoverheid en RIVM.  Voor een overzicht van de maatregelen: KLIK HIER
  Voor routekaart coronamaatregelen: KLIK HIER
  Voor antwoorden op veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal: KLIK HIER
  Voor routekaart hervatten amateurvoetbal: KLIK HIER
  Voor Plan Regiocup van de KNVB: KLIK HIER
  Voor veelgestelde vragen over de Regiocup: KLIK HIER
  13-10-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < maart 2021 >
  zo ma di wo do vr za
  31 01 02 03 04 05 06
  07 08 09 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31 01 02 03

  ;
   

  Boek der kampioenen

   
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren