/

  Laatste nieuws

  BERICHT VAN DE KNVB

  Waarschijnlijk hebben jullie zojuist ook de persconferentie gekeken waarin het kabinet de verlenging van de maatregelen heeft aangekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit heeft ons ertoe doen besluiten om de competities in het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Tot onze grote spijt. Ook ons voetbalhart doet zeer. Maar gezondheid gaat voor alles.
  Dit besluit geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland.
  Hoewel dit een moeilijk besluit is geweest, vinden we het belangrijk om duidelijkheid te geven aan alle voetballiefhebbers van Nederland. Nederland heeft een uniek verenigingsleven dat nu al geruime tijd stilligt. Sommige mensen zijn ziek, sommigen helaas zelfs overleden en velen zitten verplicht thuis. Met de verlenging van de maatregelen kunnen we vaststellen dat de competities niet meer op een gewenste manier kunnen worden uitgespeeld. In tegenstelling tot bij de profs, bestaat er voor de amateurs ook geen scenario om wedstrijden nog door te schuiven tot na de start van de zomerstop. Onder andere omdat de zomervakantie in sommige regio’s al op 4 juli start.
   
  Geen eindstanden dit seizoen
  Omdat we dit seizoen de competities niet meer hervatten hebben we ook besloten dat er dit seizoen geen eindstanden komen en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekercompetities niet uitgespeeld. Het volgende seizoen start iedereen weer in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. We zijn van mening dat dit het meest eerlijke en duidelijke besluit is. We weten dat elk besluit pijn zal doen, afhankelijk van de plek waarop een team op de ranglijst stond. Door het niet uitspelen van de competitie hebben we geen eindstand op basis waarvan we vinden dat we een eerlijke promotie/degradatie kunnen toepassen. Teams die dit seizoen uitkomen in de A-categorie komen in het nieuwe seizoen uit in dezelfde competitie als waarin ze dit seizoen zijn gestart. In de B-categorie kunnen alle teams zich voor het nieuwe seizoen - zoals gebruikelijk - inschrijven voor het gewenste niveau.
  31-03-2020

  SOS, "SUPPORT ONZE SPONSOR"

  SOS, SUPPORT ONZE SPONSOR
  We leven in een moeilijke periode, waarbij het verschrikkelijke corona virus een enorme impact heeft op de gehele samenleving.
  Ook onze trouwe sponsoren en sympathisanten, die altijd voor ons klaar staan, zullen de gevolgen van deze situatie zeker voelen. Wij willen namens alle leden en vrienden van vv WDZ hen allereerst een hart onder de riem steken en vooral een goede gezondheid wensen.
  In deze periode en zeker ook na deze crisis is het nog belangrijker dat wij elkaar blijven steunen en helpen. Daarom willen wij onze sponsoren en sympathisanten de ďSupport Onze Sponsor" actie aanbieden. Op deze manier willen wij hen enerzijds danken dat ze altijd voor ons klaar staan en anderzijds willen wij van onze kant eveneens laten zien dat ook wij nu voor hen klaar staan!
  Wat houdt de SOS-actie precies in:
  Via onze Facebook pagina willen wij onze leden en WDZ-familie laten weten hoe zij onze sponsoren en sympathisanten kunnen steunen. Met pakkende teksten en passende afbeeldingen kunnen de laatstgenoemden onze leden en WDZ familie aanspreken.
  We starten de SOS actie en stellen de sponsors en sympathisanten op de hoogte van de actie en nodigen ze uit tot deelname.


  28-03-2020

  SPORTPARK NEERHAGERBOS GESLOTEN

  Op maandag 23 maart heeft de regering weer nieuwe maatregelen afgekondigd om verspreiding van het Corona virus af te remmen. Zo mogen er tot 1 juni geen evenementen meer gehouden worden. Dit geldt ook voor alle voetbalwedstrijden en trainingen. Hoe nog het seizoen valt af te maken, weten we niet. We wachten op het besluit van de KNVB. Ook onze kantine blijft gesloten. Tot 1 juni blijft ons sportcomplex gesloten. Tot 1 juni blijft de WDZ agenda leeg. Vergaderingen en overleggen gaan niet door, tenzij van thuis uit telefonisch of met beeldverbinding. Heel erg jammer, maar aan de maatregelen liggen zeer ernstige redenen ten grondslag.
  Ik wil dan ook iedereen op het hart drukken om zich te houden aan de maatregelen, het is in het belang van jong en oud. Gezond blijven telt nu alleen!
  Huub Schepers, voorzitter

  15-03-2020

  HET CORONA VIRUS

  Helaas houdt de besmetting met het Corona virus de wereld nog steeds in de greep. De overheid heeft strenge maatregelen afgekondigd om de snelheid van verspreiding van het virus af te remmen. De resultaten hiervan moeten binnenkort zichtbaar worden.
  Naast alle maatregelen blijft het van belang om het eigen gezonde verstand te gebruiken en je goed te laten voorlichten.
  En die goede voorlichting is te vinden bij Thuisarts en RIVM
  Bedenk dat mensen kunnen hoesten en niezen, omdat ze last hebben van hooikoorts!
  Let goed op anderen en op jezelf en volg de adviezen op. Blijf gezond.
  Het bestuur

  20-03-2020

  WDZ JEUGDKAMP VOOR PUPILLEN AFGELAST


  Gezien de ontwikkelingen rond de verspreiding van het Corona virus heeft de overheid besloten om tot 1 juni alle evenementen te verbieden. Dit betekent dat het jeugdkamp voor de pupillen niet kan doorgaan. Het spijt de organisatoren van het kamp ontzettend, het zou toch mooi zijn dat leuke activiteiten aan de jeugd geboden konden worden na de moeilijke tijd die we nu doormaken, maar het is nu eenmaal niet anders. Van de kinderen die al zijn ingeschreven ontvangen de ouders het geld terug.

  05-03-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < februari 2020 >
  zo ma di wo do vr za
  26 27 28 29 30 31 01
  02 03 04 05 06 07 08
  09 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29

  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren