/

  Laatste nieuws

  WDZ SJPASSOAVEND 2019

  Op de eerste vrijdag na 'd'r 11de van d´r 11de', staat de traditionele Sjpassoavend weer op het programma. Op vrijdag 15 november barst het carnavaleske feest weer los in de Narretempel op de Bocholtzerheide. Zoals voorgaande jaren staat er wederom een keur aan bekende Limburgse artiesten op de timetable. Tevens kun je nogmaals nagenieten van een schitterend WDZestig in de speciaal ingerichte WDZilentDisco die vanaf 19.33 op volle toeren draait.
  Het programma zal, om 20.11, met het alom bekende Tieëkezinge geopend worden. Dit onder leiding van niemand minder dan Ronny Ron & Marvin Everaartz. Na de Grand - Opening zullen Paul & Leo, La Bamba, Bjorn & Mieke en Big Benny het aanwezige publiek meenemen in een rollercoaster aan bekende carnavalsliedjes. Als Grand – Finale zal carnaval-DJ Jeroen de kantine helemaal op de kop zetten.
  Zorg ervoor dat dit feestje niet aan je neus voorbij gaat! Het belooft een rood-geel-groen avondje te worden!
  Kaarten zijn te verkrijgen voor 10 euro per stuk bij de leden van de Road va Veer (Roy Kisters, Ralph Schepers, Bert Schijns en Roger Wetzels) of te bestellen via activiteiten@vvwdz.nl

  .
  17-10-2019

  SINTERKLAAS KOMT BIJ WDZ OP BEZOEK

  Op zaterdag 23 november brengt de Sint met zijn Pieten een bezoek aan de WDZ jeugd. Hiervoor zijn alle kinderen tot 8 jaar uitgenodigd, voetballertjes, niet voetballertjes, zusjes, broertjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk zijn ook alle mama‘s en papa‘s, oma‘s en opa‘s van harte welkom.
  We verzamelen om 13.30 uur in het clubhuis en kleuren samen mooie Sinterklaastekeningen in. Om 14.00 uur komt de Sint en die heeft wel een uurtje werk. Voor ieder kind is er een leuk cadeautje.
  Opgeven kan bij de leiders en leidsters van de bambini, de O7 en de O8. Graag vóór 2 november opgeven, want we moeten de cadeautjes nog bestellen bij de Sint in Spanje.
  De Sint en zijn Pieten en WDZ verheugen zich op jullie komst en we zijn natuurlijk hartstikke benieuwd naar hetgeen de Sint over jullie in zijn grote boek heeft staan.

  10-10-2019

  WDZ-VROUWEN ONGESLAGEN AAN KOP

  WDZ VR 1 – De Leeuw VR1 2-0 13 oktober 2019
  Zondag 13 oktober stralend weer op de Bocholtzerheide. Op het programma een belangrijke wedstrijd van de koploper WDZ-Vrouwen tegen de nummer twee: de Leeuw uit Brunssum.
  Gemotiveerd en strijdlustig begonnen de WDZ-Vrouwen met een uitgedunde selectie aan de aftrap. Dat het een zware wedstrijd ging worden, werd al vanaf de eerste minuut duidelijk. Sommige dingen liepen niet zo gesmeerd en hier en daar raakte er iemand geblesseerd. Maar door de teamgeest en het doorzettingsvermogen hebben we hemel en aarde bewogen en de wedSTRIJD met 2-0 gewonnen!
  Onze vereniging heet niet voor iets: Wilskracht Doet Zegevieren. Gestreden als tijgers en gewonnen tegen ‘De Leeuw´.
  Chiara Willekes

  15-10-2019

  WDZ 1 – WILLEM I 0-0 13 OKTOBER 2019

  Op een schitterende zondagmiddag, onder het genot van een lekker herfstzonnetje, mochten de elf van WDZ het opnemen tegen de mannen van Willem 1. Met de nog nare nasmaak van vorige week was het de taak aan WDZ om vandaag de drie punten in Bocholtz te houden. De ploeg van Willem 1 stond met ‘één gewonnen en één verloren wedstrijd met 3 punten achter WDZ. Het begin van de wedstrijd was zeer matig met weinig voetbal en veel balverlies aan beide kanten. De eerste doelpoging werd door de mannen van WDZ gecreëerd, door een goede snelle uitbraak over de zijkant wist Jop Bleijlevens de verdediging te passeren. Echter kwam, zoals zo vaak in de eerste helft, de eindpass net niet aan, waardoor er geen gevaar ontstond voor de sluitpost van Willem 1. Verder bleven de (doel)kansen aan beide kanten uit. Hierdoor werd met een 0-0 ruststand de kleedkamers opgezocht.
  Om vandaag toch de drie punten te pakken, moest WDZ met een andere instelling de tweede helft ingaan. Helaas bleef het spelbeeld vergelijkbaar met de eerste helft, het positiespel was matig en het speltempo lag te laag. Alleen door standaardsituaties van Roy Flekken wist WDZ een paar keer gevaarlijk te worden. Tegelijkertijd zorgde de ploeg uit Maastricht er ook niet voor dat WDZ in de problemen kwam. Na 85 minuten spelen en een tussenstand van 0-0 klonk plots het eindsignaal van de scheidsrechter en ging WDZ met een ontevreden gevoel van het veld. Helaas werden er vandaag twee dure punten verspeeld. Volgende week gaan de mannen op bezoek bij DBSV, het studententeam uit Maastricht, en hopen we weer op 3 punten!
  Yannick Frijns

  15-10-2019

  MET DE KIENCOMMISSIE NAAR DE KERSTMARKT

  De kiencommissie organiseert een busreis naar de sprookjesachtige Kerstmarkt in Essen, die met meer dan 300.000 duizend lichtjes voor een onvergetelijke sfeer zorgt. Naast de kerstmarkt biedt de binnenstad van Essen alle mogelijkheden om te winkelen of om in een gezellige kroeg te zitten.
  Het gezamenlijk diner vindt plaats in het Borbecker Brauhaus, waarin vroeger de Stern und Dampf Bierbrauerei von 1896 gevestigd was. Een “deftig Buffet" wordt daar voor ons klaargezet, maar daar beginnen we pas aan als we het bier geproefd hebben. De consumpties bij het diner zijn voor eigen rekening.
  Tijdschema van zaterdag 7 december
  10.30 uur: Vertrek van opstapplaats bij Taxi van Meurs in Simpelveld
  10.40 uur: Vertrek vanaf opstapplaats bushalte Wilhelminastraat (richting Vaals)
  11.00 uur: Vertrek vanaf opstapplaats bushalte Baneheiderweg (richting Vaals)
  13.00 uur: Aankomst op Kerstmarkt Essen. Iedereen is vrij om te gaan en staan waar hij wil.
  18.00 uur: Vertrek per bus naar het Borbecker Brauhaus
  18.30 uur: Aperitief in Brauhaus
  19.15 uur: Aanvang buffet
  21.00 uur: Vertrek naar Bocholtz
  22.45 uur: Aankomst Bocholtz.
  KOSTEN: € 38 p.p.
  Zin om mee te gaan? Aarzel niet en geef je snel op bij Kees de Heus, telefoon 045 - 544 24 54,
  mail kemdeheus@home.nl. Vermeld bij aanmelding voornaam en naam deelnemers en geef ook aan van welke opstapplaats je gebruik wilt maken! Opgeven kan tot 1 november.
  De inschrijving wordt pas definitief als de kosten voldaan zijn op de WDZ bankrekening: NL70RABO0107901110 t.n.v. RKvvWDZ.
  Vermeld bij betaling Kerstmarkt en voornaam en naam deelnemers.

  23-09-2019

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < februari 2019 >
  zo ma di wo do vr za
  27 28 29 30 31 01 02
  03 04 05 06 07 08 09
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 01 02

  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren