/

  Laatste nieuws

  SINTERKLAASTRAINING BAMBINI, O7 EN O8

  Op zaterdagmorgen 27 november stonden de jongste spelers van WDZ klaar voor de Sinterklaastraining, waarbij ook de Sint verwacht werd. En jawel hoor, rond de klok van elf kwam Sinterklaas in gezelschap van twee Pieten het sportpark op. Eén van de Pieten zat zelfs hoog te paard. Het paard heette Helios, want O Zo Snel moest wat rust nemen na zijn verjaardagsfeestje. We hebben het kunnen zien, Helios was een echt Sinterklaaspaard, hij vond pepernoten erg lekker.
  De Sint en zijn knechten werden verwelkomd door de twee hulppieten van WDZ, Jesse en Marvin, die ook het live verslag van de training verzorgden.

   
  28-11-2021

  STERKE VOORSTELLING VAN WDZ IN MARIADORP

  SVME 1 - WDZ 1 0-5

  Beide teams begonnen met behoudend voetbal, waarbij de thuisploeg met name met een versterkte defensie speelde. Deze tactiek had namelijk een week geleden tegen de koploper Maastricht-W succes gehad. WDZ kon op het middenveld vrolijk combineren, maar de aanvallers konden geen opening forceren. Op het kwartier kwam enige opwinding. De bezoekers meenden een handsbal in de zestien gezien te hebben, maar de scheidsrechter wuifde weg.

  28-11-2021

  CORONA MAATREGELEN

  - Dagelijks na 17.00 uur is het Sportpark Neerhagerbos voor sporten gesloten. Het horecagedeelte van de kantine is ook dagelijks na 17.00 uur gesloten.

  - Tussen vijf uur ‘s ochtends en vijf uur ‘s middags mag op het sportpark gesport worden.

  - Tussen 17.00 uur en 05.00 uur is georganiseerd buiten sporten (wedstrijd of training) toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand. Ter verduidelijking, dit mag dus niet plaatsvinden op het sportpark zelf.

  - Het spelen van wedstrijden vóór 17.00 is vooralsnog mogelijk, maar is ongewis.

  - Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine.

  - In de kantine en de kleedkamer is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.

  - Publiek is helaas niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

  - Deze maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

  28-11-2021

  NIEUWE JAS VOOR HET SCOREBORD

  Het scorebord heeft een nieuwe omlijsting gekregen. Onze hoofdsponsor van der Linden heeft een andere naam gekregen, HEILBRON. Mario Possen van Obscure. heeft derhalve een nieuw ontwerp voor de omlijsting van het scorebord gemaakt. De print is verzorgd door RPO Rebema en de maandagploeg heeft de omlijsting aangebracht. Dank allemaal hiervoor, want het ziet er prachtig uit.
  Ook de grote borden met de naam van de hoofdsponsor langs veld A en B zullen binnenkort vervangen worden en voorzien worden van de nieuwe naam HEILBRON.
  De neer te zetten constructie is op sterkte berekend, de constructeurs gaan aan de gang om alles in elkaar te zetten. Het ontwerp van de prints is klaar en de prints worden vervaardigd. Als alles een beetje meezit kunnen we nog dit jaar plaatsen.

  24-11-2021

  EEN PRACHTIG RESULTAAT

  De Plus sponsorpunten actie heeft een heel mooi bedrag opgebracht voor WDZ. Onze dank is groot en gaat uit naar de PLUS markten voor deze actie en natuurlijk naar alle supporters die punten voor ons verzameld en verzilverd hebben. Het was een hele klus om de codes vrij te maken, in te scannen of in te brengen, maar het is de moeite waard geweest.
  Met dit bedrag kunnen we in het voorjaar van volgend jaar het terras voor onze kantine heel gezellig maken. Een plek waar het goed toeven is tijdens en na trainingen en wedstrijden.
  Nogmaals: HARTELIJK DANK ALLEMAAL.

  24-11-2021

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < december 2021 >
  zo ma di wo do vr za
  29 30 31 01 02 03 04
  05 06 07 08 09 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31 01


     
   

   
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren