/

  Laatste nieuws

  ONZE WEG NAAR CLUB VAN HET JAAR

  Het is een uitdagend jaar geweest voor alle sport- en cultuurverengingen. Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en namen veel clubs mooie initiatieven om de verbondenheid met de leden en de buurt te behouden. Ook WDZ heeft deze veerkracht getoond en is in de tijd van de coronadreiging het motto “vier tsezame" blijven waarmaken. En die veerkracht is niet onopgemerkt gebleven!
  Het is met gepaste trots dat wij mogen bekendmaken dat WDZ door het dagelijks bestuur van het feestcomité WDZestig is genomineerd voor de titel ‘Club van het jaar‘. Deze verkiezing is onderdeel van ‘Rabo ClubSupport‘.
  BRENG JE STEM UIT VÓÓR 24 MEI.
  VOOR STEMMEN: KLIK OP "STEM OP ONS"

  STEM       BEVESTIG
  30-04-2021

  WD2.0MER: INDIVIDUEEL 4 TEGEN 4 TOERNOOI

  “Vier tsezame" is inmiddels een sterk beeldmerk en een ultiem verbindend WDZ-motto! Na een zeer geslaagde WDZomer gaan we nu ook WD2.0mer in de steigers zetten! Het covid-virus krijgen we langzamerhand eindelijk onder controle door vaccinaties, antistoffen en stijgende temperaturen. We kunnen dus uitkijken naar wederom een mooie sportieve WD2.0mer.
  Het motto “Vier tsezame" blijft ons daarbij inspireren! We hebben elkaar al veel te lang niet meer ontmoet en daar gaan we dus nu snel verandering in brengen tijdens het WDZ-4-tegen-4-toernooi. We gunnen elkaar zogezegd weer de noodzakelijke fysieke maar vooral ook sociale vitamines!

  VOOR MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN: KLIK HIER

  14-05-2021

  JEUGDKAMP AAN DE GANG

  Op Hemelvaartsdag ging om 10.00 uur het jaarlijks WDZ jeugdkamp van start. Meer dan 90 kinderen stonden te trappelen om aan de gang te gaan.
  Voordat de kampactiviteiten begonnen onthulden de kleinkinderen van Jo Bouman het naambordje van het tijdens de kampdagen naar hem genoemde oefenveldje. De onthulling gebeurde in het bijzijn van Annie Bouman en de zonen Guido en Raymond. Voor Annie was er ook nog een mooi boeket bloemen.
  Vele jaren was Jo Bouman de teamcaptain van de vele begeleiders van het kamp. Elk jaar was het kamp onder zijn leiding tot in de puntjes voorbereid en werd ook navenant uitgevoerd. Helaas is Jo ons in het afgelopen jaar plots ontvallen. Een prachtig gebaar van de kampcommissie om Jo op deze bijzondere wijze te eren.
  Het kamp voert dit jaar het thema “Superhelden". WDZ heeft ook een eigen superheld in de gelederen, namelijk onze mascotte ‘t Juupje. In een cabrio werd onze held onder gejuich van de kids het veld op gebracht, terwijl uit de luidsprekers het clublied schalde. Enthousiast werd gezongen en geklapt. Maar toen kon het echte werk ook beginnen. Verspreid over de beide speelvelden en het Jo Bouman veldje gingen de kinderen aan de slag in allerlei uitdagende spelletjes, waar het nodige van het lijf maar ook van het vernuft verlangd werd.

  14-05-2021

  WDZ ORGANISEERT UNIEK ORANJEFESTIVAL !

  Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar WDZ. Zij genieten daar van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Maar zeker meer jongens en meiden uit de buurt zouden graag bij onze voetbalclub horen, waar ze heerlijk kunnen sporten in hun eigen omgeving. Om geïnteresseerde kinderen de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert WDZ op 22 mei 2021 een uniek Oranjefestival op sportpark Neerhagerbos.

  Oranjefestival
  WDZ werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de vereniging, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de voetbalverenigingen. WDZ ontvangt hierin speciale Oranje-hesjes om het gebeuren helemaal in de sfeer van ons Nederlands elftal te brengen.

  15-04-2021

  SPORTEN STAP VOOR STAP MEER MOGELIJK

  Mogelijk raken we iets over de piek van de derde golf van besmettingen met het coronavirus heen. De regering heeft inmiddels de avondklok afgeschaft en de horeca de mogelijkheid geboden om de terrassen een aantal uren per dag open te stellen voor publiek.
  Voorzichtigheid blijft echter absoluut geboden. In de ziekenhuizen blijft het echter druk.
  Voor de sporters bij WDZ blijft onverminderd van kracht dat sporten in teamverband t/m de leeftijd van 26 jaar mogelijk is. Mooi om te zien dat hier ook goed van gebruik wordt gemaakt. Sporten in de buitenlucht is nu eenmaal essentieel voor onze fysieke en mentale gezondheid. Sporten in teamverband is natuurlijk heel leuk, maar ook in je eentje of in een klein groepje kun je sporten: ga wandelen, ga rennen, ga fietsen, ga dansen, ga fitnessen of wat dan ook, maar beweeg en het liefst buiten!

  13-10-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < december 2020 >
  zo ma di wo do vr za
  30 31 01 02 03 04 05
  06 07 08 09 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31 01 02


   
  ;
   

   
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren