/

  Laatste nieuws

  WDZOMER VIER TSEZAME SJPORTE

  Hij staat op het punt te beginnen, de zomer. En als het kan, dan gaan we er bij WDZ een fantastische sportzomer van maken met sport en spel voor jong en oud. Wat hebben we ons clubje gemist in de afgelopen maanden. Jammer, maar het was nu eenmaal niet anders.
  Maar nu is ons sportcomplex weer open en daar gaan we op sportief gebied uitgebreid gebruik van maken. We beginnen op donderdag 9 juli met voethonkbal, het woord zegt het al, een combinatie van voetbal en honkbal. Een mooie aftrap voor een zomer vol sport. Er komen andere voetbalactiviteiten bij, maar we gaan bijvoorbeeld ook tennissen, bootcampen, wandelen en de jeugd gaat zich vermaken tijdens de jeugddagen. En er komt meer, maar daar later meer over.
  De overheidsmaatregelen schrijven ons wel voor dat we met inschrijving moeten werken.

  Voor nadere informatie en inschrijven klik op de knop WDZOMER in de kolom hiernaast
  17-06-2020

  WDZOMER VAN START

  Op donderdag 9 juli zijn de WDZomer sportactiviteiten officieel van start gegaan met een voethonkbaltoernooi.
  Een startschot vooraf gaven de wielrenners en mountainbikers al op dinsdagavond met toertochten door het heuvelland.
  Vijftien teams hadden ingeschreven voor het toernooi. Ze werden verdeeld over drie poules. Om half acht opende voorzitter Huub Schepers de WDZomer activiteiten, Roger Wetzels benadrukte nog eens alle regels rond de preventie van Covid 19 en toen konden de sporters aan de gang.
  Op zes velden speelden de teams hun poulewedstrijden, waarbij het al snel duidelijk werd dat enerzijds het onder de knie krijgen van de spelregels een klus was, maar ook dat het “spelletje" heel wat verlangde van de conditie van de spelers. Rond tien uur werd de finale gespeeld. Hierin trokken de Beach Boys aan het langste eind door het team Dubbel D United nipt te verslaan. Een prachtig en geslaagd begin van hopelijk een mooie sportzomer van jong en oud met nog heel wat activiteiten. Dank aan de WDZ vrouwen voor de perfecte organisatie.

  11-07-2020

  BAMBINI SLUITEN SEIZOEN AF

  De allerkleinsten in de WDZ familie, de bambini zijn alweer enige weken op de voetbalwei bezig. Ook zij hebben enkele maanden thuis moeten blijven, maar het plezier is er nu des te meer om.
  Op woensdagmiddag 8 juli kwamen ze bij elkaar om het vreemde seizoen toch op een mooie manier af te sluiten. De juffrouwen hadden voor lekkere hapjes en drankjes gezorgd. Ook een gezonde bak fruit ontbrak niet. De kinderen amuseerden zich met leuke spelletjes, zoals sjoelen en een dierenbingo met heel leuke prijzen. Voor de geplande stoelendans was er al geen tijd meer, de twee uur waren om en buiten stonden al de mamma´s en pappa´s te wachten.
  Ook een leuke middag voor de fotograaf, helaas geen prijs voor hem bij de bingo, maar het zien van het plezier van de kinderen maakte alles goed.
  Grote complimenten voor de juffrouwen Toos, Kim, Marion, Martine en Mariëlle die week in week uit zorgen voor het sportplezier van de kinderen.

  09-07-2020

  CORONA ADVIEZEN EN SPELREGELS AANGEPAST

  Door de versoepeling van de corona maatregelen hebben we gelukkig iets meer speelruimte gekregen bij het vertoeven en sporten op ons Sportpark Neerhagerbos.
  Belangrijkste wijzigingen:
  • Er kunnen weer toeschouwers op het sportpark.
  • Bij het sporten zelf is 1,5m voor jong en oud niet nodig.
  • De kantine en het terras zijn open.
  We hebben hiervoor onze adviezen en spelregels aangepast en uitgebreid met de spelregels voor bezoek aan de kantine en voor het gebruik van het sportpark.
  Al met al meer speelruimte, maar geen enkele reden tot zorgeloos gedrag. Respecteer de gezondheid van de ander en van jezelf. Gebruik je verstand. VIER TSEZAME SJTERK!
  KLIK HIERNAAST VOOR ADVIEZEN EN SPELREGELS!
  06-07-2020

  WDZOMER JEUGDDAGEN

  SCHRIJF NU IN!

  Vijf middagen vol sport, spel en ontspanning voor de jeugd t/m 13 jaar.

  25-06-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < december 2019 >
  zo ma di wo do vr za
  01 02 03 04 05 06 07
  08 09 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31 01 02 03 04
   


   

   

   

   
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren