/

  Laatste nieuws

  RABO CLUBSUPPORT: HET STEMMEN IS BEGONNEN

  Vanaf 5 oktober kun je als lid van de Rabobank je stem uitbrengen in het kader van de actie Rabo Clubsupport. Iedereen met een Rabobank rekening kan lid worden.

  Stemmen gaat als volgt:
  Ga naar je Rabobank app. Dan komt “Stem op je Sportclub" in beeld en je wordt verder geleid. Zo niet, kies dan “Zelf regelen" en vervolgens “Lidmaatschap. Rabo Clubsupport komt in beeld. Klik hierop.

  Kies minimaal drie verenigingen, waaronder liefst R.K.V.V.W.D.Z. Heb je dat gedaan, druk op “STEMMEN". Je kunt dan je vijf stemmen verdelen, waarbij graag 2 op R.K.V.V.W.D.Z. Ben je klaar dan “Stemmen indienen" en WDZ is weer twee stemmen rijker. DANKJEWEL!

  Bij Rabobank Internetbankieren eigenlijk hetzelfde. Log in, ga naar “Zelf regelen" en vervolgens “Lidmaatschap" en ook nu komt de button Rabo Clubsupport in beeld.

  06-10-2020

  SPORTEN IS ALLEEN NOG BEPERKT MOGELIJK

  De landelijke maatregelen gelden vanaf woensdag  14 oktober 22:00 uur en gelden vooralsnog voor vier weken.

  Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:
  • Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
  Bron: KNVB, Rijksoverheid en RIVM.  Voor een overzicht van de maatregelen: KLIK HIER

  Voor antwoorden op veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal: KLIK HIER
   
  13-10-2020

  HERMAN BEDANKT

  Herman Hamers gaat stoppen met zijn werkzaamheden bij de commissie wel en wee. De commissie werd in 2005 in het leven geroepen door Karl Wetzels en Herman Hamers. Zij zorgen voor het versturen van felicitaties bij verjaardagen, huwelijken, geboorten, jubilea en onderscheidingen. Ze wensen beterschap bij blessures en ziekzijn. En bij overlijden sturen ze namens WDZ een condoleance brief. In zijn brieven weet Herman altijd met groot inlevingsvermogen de steun van de WDZ familie over te brengen. Op een bijzondere wijze zorgen Herman en Karel voor het kweken van een mooi stuk goodwill voor onze vereniging.
  Roger Wetzels bedankte Herman voor het mooie en goede werk in de afgelopen 15 jaar en bood hem namens de verenging een geschenkbon aan.
  Peter Smeets gaat de taken van Herman overnemen .

  10-10-2020

  DE WDZ VROUWEN HALEN UIT

  WDZ VR1 – ALFA SPORT VR1 12-0
  Voor WDZ werd het een gemakkelijke morgen met heel weinig tegenstand. Alfa Sport is deze competitie pas gestart met een vrouwenteam. Het was duidelijk dat zij nog zoekende zijn en nog een lange weg hebben te gaan. Ik heb de speelsters op het hart gedrukt om deze wedstrijd te beschouwen als een voorbereiding op FC Kerkrade-W over twee weken. De wedstrijd werd ook benut om een aantal ‘reserve´ speelsters meer speeltijd te geven.
  De opdrachten waren: vanaf het beginsignaal druk zetten, goed combineren, opbouw goed verzorgen, schieten uit de 2e lijn en passeerbewegingen laten zien en dit 2x45 min. volhouden.
  Hier werd in de eerste helft goed gevolg aan gegeven. In deze helft opende Esmée de score en hierna was ze nog 4x trefzeker. Dajana, Mirthe en Shayenna zorgden voor de 8-0 ruststand.
  In de tweede helft hetzelfde spelbeeld en nu werd de score opgevoerd door Lieve, Esmée 2x en Kimberly. Eindstand 12-0
  Met alle respect maar Alfa Sport was geen goede graadmeter. De komende 2 weken goed trainen en voorbereiden, want dan staat FCKW op het menu en dan staat ons heel wat anders te wachten, reken maar!
  André Hall

  12-10-2020

  NIEUWE TRAININGSPAKKEN VOOR WDZ VROUWEN

  Op zondagmorgen 11 oktober ging een lang gekoesterde wens van ons vrouwenteam in vervulling. Ze werden in nieuwe trainingspakken gestoken. Deze prachtige outfit werd mogelijk gemaakt door de sponsoring van Sjabbie Sjiek uit Simpelveld en Fysiotherapie Bocholtz. De voorzitter van de sponsorcommissie Roger Wetzels dankte Christianne Wierts en Lisa Schnackers van Sjabbie Sjiek en Lieve Wintraecken van Fysiotherapie Bocholtz voor de mooie geste. Namens WDZ en het vrouwenteam ontvingen de dames nog een bos bloemen.
  Dank aan Sjabbie Sjiek en Fysiotherapie Bocholtz.

  12-10-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < november 2020 >
  zo ma di wo do vr za
  01 02 03 04 05 06 07
  08 09 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 01 02 03 04 05

  ;  

   

  Boek der kampioenen

   
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren