/

  Laatste nieuws

  WDZOMERDAGEN

  Wat hebben we ons cluppie en voetbalvriendjes moeten missen in de afgelopen maanden. En ook het jeugdkamp ging aan onze neus voorbij.
  Maar dat gaan we inhalen deze zomer. In de vakantie gaan we op vrijdagmiddag sporten, spelen en plezier hebben met alle kinderen tot en met 12 jaar. Onze voetballertjes, maar ook broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom. Gewoon iedereen hoort erbij, er zijn geen kosten aan verbonden.
  Wanneer?
  Vrijdag 17 juli, 24 juli, 31 juli, 7 augustus en 14 augustus
  Telkens van 13:00 uur tot 17:00 uur
  Aanmelden
  Je kunt je voor één of meerdere dagen aanmelden, uiterlijk tot vijf dagen voor begin van de activiteit.
  Inschrijven per persoon met het inschrijfformulier onder de knop.

  03-06-2020

  WDZ 1 VOLGEND SEIZOEN IN DE DERDE KLASSE

  Eerst de teleurstelling dat ons verzoek om in de derde klasse te mogen spelen was afgewezen en dan vandaag alsnog de grote verrassing. Eerst telefonisch het bericht en later bevestiging per mail: we mogen volgend seizoen met ons eerste elftal in de derde klasse uitkomen. Alsnog de beloning voor een uitstekend seizoen, dat helaas voortijdig werd afgebroken.
  Van harte proficiat mannen en veel succes in de derde klasse.

  02-06-2020

  BEN JIJ DE GROOTSTE WDZESTIG KENNER TER WERELD?

  Kom erachter op vrijdag 19 juni om 20.00u tijdens De Grote WDZestig Quiz!

  Het zestigjarig jubileumfeest van WDZ was een groot succes. Maar wat weet jij er nog van? Met maffe vragen, interessante weetjes, veel uniek beeldmateriaal van het feestweekend en verrassende pauze acts wordt het een uitdagende, maar vooral ook heel gezellige quiz om jouw kennis te testen.

  Iedereen kan aan de quiz mee doen, dus ook niet WDZ-leden. Speel in je eentje mee om te laten zien dat jij de grootste WDZestig kenner van het gezin bent. Of trommel je vrienden op en speel de quiz samen. Als het maar binnen de coronamaatregelen past. Enige kennis van WDZestig heb je wel nodig, want zoals de naam doet vermoeden gaan de vragen over WDZestig. Dus ben je er geweest, dan kun je zeker mee doen! Ben je er niet geweest? Ook geen probleem, de vragen zijn dan wellicht wat moeilijk, maar je komt een hoop te weten over WDZestig.
  LEES VERDER ONDER Lees meer

  22-05-2020

  AANPASSING REGELS TRAINEN JEUGD EN SENIOREN

  Vanaf maandag 1 juni zijn de regels betreffende trainingen jeugd en senioren aangepast. Voor de jeugd t/m 18 jaar geldt de 1,5 meter afstand regel niet meer. Voor de senioren nog wel. De adviezen voor de ouders, de spelers en de trainers zijn naar de nieuwe richtlijnen aangepast. De aanpassingen op het sportpark Neerhagerbos blijven gehandhaafd.
  Vanaf 1 juni mogen we ook weer gebruik maken van ons oefenveld, veld C. De jeugdcommissie stelt samen met de jeugdleiders en de commissie voetbaltechnische zaken een trainingsschema voor jeugd en senioren op. De trainingen blijven ook toegankelijk voor niet-leden die in de buurt wonen.
  De jeugdleiders houden de ouders op de hoogte op welke tijdstippen getraind wordt, zo zullen ook de trainers en leiders van de senioren de spelers op de hoogte houden.
  Als coördinator en aanspreekpunt voor het sportpark is voorzitter Huub Schepers aangewezen. Neem bij vragen contact met hem op: 045 - 568 02 06 of voorzitter@vvwdz.nl.
  Neem goede nota van de adviezen. Vanaf 1 juni kan iedere Nederlander met COVID 19 verdachte klachten door de GGD getest worden op de aanwezigheid van het sars-coronavirus 2. Bel hiervoor het landelijke nummer: 0800-1202
  We wensen iedereen veel sportplezier.  DE ADVIEZEN VOOR OUDERS, SPELERS EN TRAINERS
  01-05-2020

  WDZ ONDERTEKENT HET SPORTAKKOORD SIMPELVELD

  In Simpelveld zijn veel sportaanbieders, scholen, welzijnsorganisaties, gemeente en BAS samen actief om meer mensen in beweging te brengen. Het is enorm belangrijk dat mensen in Simpelveld (blijven) sporten. Sporten houdt mensen gezond, zorgt voor plezier en brengt mensen samen. Bovendien houdt het onze sportverenigingen vitaal. Zij dragen bij aan de leefbaarheid in de kernen in de gemeente. Om de kracht van sport optimaal te benutten is er, in navolging op het Nationaal Sportakkoord, een lokaal sportakkoord in Simpelveld ontwikkeld.
  In de afgelopen weken hebben enthousiaste supporters het sportakkoord Simpelveld digitaal ondertekend. Daarmee is het sportakkoord definitief vastgesteld. Het team van supporters is divers en vertegenwoordigt o.a. lokale (sport)verenigingen, basisscholen, kinderopvangcentra, fysiotherapiepraktijken, zorginstellingen en burgerinitiatieven uit Simpelveld. Daar zijn we trots op! Maak kennis met een aantal supporters in de video.

  31-05-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < november 2019 >
  zo ma di wo do vr za
  27 28 29 30 31 01 02
  03 04 05 06 07 08 09
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30

  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren