/

  Laatste nieuws

  VOLOP JEUGDVOETBAL OP SPORTPARK NEERHAGERBOS

  Komende zaterdag komen de liefhebbers van jeugdvoetbal weer helemaal aan hun trekken op ons eigen sportpark. Vanaf half tien tot half vijf kun je genieten van aantrekkelijk jeugdvoetbal. De O7 speelt in toernooivorm op Sportpark Imstenrade.
  Op zondag spelen het tweede en vierde elftal thuis. Het eerste elftal gaat op bezoek bij FC Hoensbroek, waar we een oude bekende tegenkomen. Onze oud-trainer Peter Douma is bij deze club hoofdcoördinator voetbaltechnische zaken, een functie die Peter wel toevertrouwd is. Dat de mannen van de Bocholtzerheide een moeilijke klus te wachten staat is wel zeker. Een net zo zware dobber wacht het tweede team. De mannen nemen het op tegen de reserves van SSA West United. Ze komen niet van de overkant van de Noordzee, maar van de overkant van de provincie. De fusieclub is ontstaan uit het samengaan van RKVVL/Polaris en SCM uit Maastricht.

  23-09-2020

  ALGEMENE LEDENJAARVERGADERING  Vrijdag 9 oktober 2020

  20.00 uur

  Kantine WDZ


  Voor alle leden van WDZ, onder 16 jaar alleen in begeleiding van ouder.

  Klik voor agenda van de ledenvergadering van 9 oktober 2020 en de notulen van 4 oktober 2019 op onderstaande afbeelding.  17-09-2020

  HET IS ER TOCH NOG VAN GEKOMEN…WDZ KIENEN VOOR DE JEUGDKAMPEN

  In het voorjaar hebben we alles moeten uitstellen, omdat gezondheid van mensen voor alles gaat.
  In de zomer hebben we zitten dubben, zouden we op het voetbalveld gaan kienen? Dat leek ons een ludieke actie, maar ja, je zit altijd een beetje met de onvoorspelbaarheid van het weer.
  Maar het helemaal voorbij laten gaan, dat deed ons ook pijn aan het hart. Het waren immers altijd gezellige avonden en het gaf veel voldoening te zien dat een grote groep mensen zich een avond vermaakten.
  We hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn met inachtneming van de regels aan het organiseren geslagen. We moesten met inschrijven werken en helaas was het aantal van 60 deelnemers, dat we konden plaatsen al gauw bereikt en was sluiten van inschrijven nodig.
  Maar alle moeite van organiseren werd volledig beloond. Een kleine zestig deelnemers gingen gespannen aan de slag om een of meer van de prachtige prijzen te bemachtigen. In de pauze was er de traditionele cake bij de koffie. De tijd vloog voorbij onder de ware prijzenregen.
  Dank aan de kiencommissie voor de perfecte organisatie van deze avond waar alle ruimte was voor spanning en ontspanning, waarbij alle aandacht was geschonken aan veiligheid van de bezoekers. Chapeau!

  23-09-2020

  EERSTE HEILIGE COMMUNIE IN ONZE KERKDORPEN

  Van uitstel komt geen afstel en dat gold ook voor het feest van het ontvangen van de Eerste Heilige Communie in onze kerkdorpen Ubachsberg, Eys, Bocholtz en Simpelveld. De medewerkers van de basisscholen en de kerkbesturen hadden alles tot in de puntjes geregeld om het tot een onvergetelijke dag voor de kinderen, ouders en verdere familie te maken. En dat is in alle vier de kerken heel goed gelukt. Complimenten aan allen die hieraan hebben bijgedragen.
  En thuis was er feest, ook hier met het nodige geregel en wat aanpassingen, maar het bleef een feest voor de communicantjes en de gasten. En bij zo‘n mooi feest mag ook onze mascotte ‘t Juupje niet ontbreken. Elk communicantje dat lid van WDZ is, werd thuis bezocht en verrast met een leuk cadeautje. De kinderen vonden het prachtig en ons Juupje niet minder. Ook hier de complimenten voor onze jeugdafdeling en ons Juupje.

  22-09-2020

  WDZ GOED UIT STARTBLOKKEN IN DERDE KLASSE

  WDZ 1 - Hellas 1 5-2
  WDZ begon de competitie met een thuiswedstrijd tegen Hellas. Vanaf het eerste fluitsignaal trok de thuisploeg het initiatief naar zich toe. In de elfde minuut liet Max van der Linden Hellas keeper Tom Koekelkoren met een droge schuiver kansloos. Lang kon WDZ niet van de voorsprong genieten. Een dikke vijf later gaf aarzelend optreden in de defensie de Hellas spits de onverwachte mogelijkheid om binnen te tikken.
  Op het half uur kwamen de gasten op voorsprong met een fraaie kopbal na een afgemeten vrije trap. Enige onrust bij de supporters, maar die nam Max van der Linden vijf minuten voor rust weer weg. Een klein misverstand tussen verdediger en keeper strafte hij doeltreffend af.
  In de tweede helft een nog sterker overwicht van de thuisploeg en dat werd ook in doelpunten omgezet. In de 65e minuut scoorde Jop Bleijlevens na een strakke voorzet van Max van der Linden.
  Vijf minuten later werd Marc Schröder in de zestien gevloerd en Max van der Linden benutte de toegekende penalty onberispelijk. De weerstand van Hellas was definitief gebroken en voor het slotakkoord zorgde Jop Bleijlevens. Van eigen helft sprintte hij langs enkele verdedigers en schoot de bal hard in de lange hoek.

  22-09-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < oktober 2020 >
  zo ma di wo do vr za
  28 29 30 31 01 02 03
  04 05 06 07 08 09 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31     

   

  Boek der kampioenen

   
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren