/

  Laatste nieuws

  WDZONDIGSMURJENS SJPORTE

  BOOTCAMP
  't Heerlijk avondje is voorbij, 't avondje van Sinterklaas. Makkers start maar weer met uw wild geraas.
  Jawel hoor, zondagmorgen is het weer bootcamp time onder leiding van trainer Jesse Lipperts. Misschien nog wat strakke spiertjes na al dat uitpakken van de surprises of wat houterige kop van de speciaal biertjes of wijntjes, geen nood, na de warming up is het allemaal weg en kun je weer aan de slag met jumping Jacks, push-ups, crunches, squats, planks, donkey kicks, walking lunges en wat dies meer zij. Gegarandeerd top fit naar de feestdagen toe.
  Inschrijven blijft i.v.m. corona maatregelen verplicht.

  ZONDAG 6 DECEMBER
  10.00 uur
  Sportpark Neerhagerbos


  Inschrijven: Klik hier

  04-11-2020

  WDZONDIGSMURJENS SJPATSERE

  Zondag 6 december: Wandeling 6: Bocholtzerheide, Baneheide, Wahlwiller, Nijswiller, Baneheide, Bocholtzerheide.
  Zondag 29 november: Wandeling 5: Bocholtzerheide, Orsbach, windmolenpark, Vlengendaal, Bocholtz.
  Zondag 22 november: Wandeling 4: Wittem, Partij, Mechelen, Partij, Wittem.
  Zondag 15 november: Wandeling 3: Baneheide, Nijswiller, Platte Bosch (Nijswiller bos).
  Zondag 8 november: Wandeling 2: Oude Heide, Baneheide, Bulkemsbroek, Hellingbos, Rode Put, Hoge berg, Waalbroek.
  Zondag 1 november: Wandeling 1: Bocholtzerheide, Broek, Wei, Avantis, Overhuizen.

  We wandelen vandaag naar het plateau van Baneheide waar we langs de voormalige Morgenster komen. We dalen af naar de Heilige Cunibertus in Wahlwiller waar we genieten kunnen van een lekker kopje koffie of een kop soep om mee te nemen.
  Koffie of soep to go
  Gasterij a gen Kirk, Oude Baan 24, Wahlwiller
  Wo – Za – Zo 12.00 tot 17.00 uur

  We volgen de Oude Baan, het vroegere tracé van de tram van Vaals naar Maastricht. Vanuit Nijswiller moeten we dan weer aardig klimmen om weer op het plateau te komen. Als je achterom kijkt en je ziet het dal, dan moet de Selzerbeek in de ijstijd wel een aardige rivier zijn geweest.
  Haal de routebeschrijving van de website, druk ze af en jef diech op weëg! We wensen jullie veel wandelplezier.

  Wandeling 6: KLIK HIER Wandeling 5: KLIK HIER

  Wandeling 4: KLIK HIER Wandeling 3: KLIK HIER

  Wandeling 2: KLIK HIER Wandeling 1: KLIK HIER


  05-11-2020

  !BESTEL NU JE BINGOKAARTEN EN BIER/WIJN-PAKKETTEN VOOR DE MUZIEKBINGO!

  Bestel NU je bingokaarten voor de ALLEMAAL IN KOORona BINGO! van vrijdag 11 december. Bingokaarten kosten € 2,- per stuk en zijn makkelijk en snel te bestellen via bit.ly/kooronabestelling.

  MAAR, voordat je al snel jouw winnende bingokaarten aan het bestellen bent, hebben we een aantrekkelijk aanbod voor je. Herinner je je De Grote WDZestig Quiz nog? Dan weet je dat een bier- en wijnpakket niet kan ontbreken!
  We hebben daarom weer een zeer scherpe aanbieding om de bingoavond compleet te maken:

  Bierpakket: vijf speciaalbieren, een kekke gadget, inclusief 1 bingokaart;
  Wijnpakket: twee flessen Italiaanse wijn (1 wit en 1 rood) van Slijterij Mans in luxe verpakking, inclusief 1 bingokaart.

  De pakketten kosten € 14,99 per stuk. De precieze inhoud is een verrassing, maar smakelijk zal het zeker zijn! En jullie weten van de bier- en wijnpakketten van de WDZestig Quiz dat we jullie niet teleur zullen stellen..

  Bestel je bingokaarten en/of bier- en wijnpakketten UITERLIJK ZONDAG (6 december). Betalen kan via een Tikkie. De bingokaarten en bier-/wijnpakketten kunnen dinsdag 8 en donderdag 10 december vanaf 19.30 uur opgehaald worden bij WDZ. Aanmelden voor de bingo is verder niet nodig, maar natuurlijk maak je alleen met de bingokaarten kans op een aantal hele mooie prijzen van onze sponsoren!

  We beginnen met de ALLEMAAL IN KOORona BINGO op 11 december om 20.00 uur. Deze wordt net als de WDZestig Quiz uitgezonden via een livestream op YouTube (bit.ly/kooronabingo). Zorg dat je klaar zit met je bingokaarten, het bier en de wijn op de juiste temperatuur zijn en meespelen (en zingen) maar! Oja, en zorg er ook voor dat je je muziekkennis op orde hebt, want we gaan alle kanten op (we hebben meer muzikaal talent in de vereniging dan we ooit hadden verwacht)…

  Ga snel naar bit.ly/kooronabestelling en geef je bestelling door!

  01-12-2020

  SINTERKLAAS BIJ PIETENTRAINING

  Op zaterdagmorgen 28 november stonden de WDZ kleintjes al voor tien uur te trappelen om te beginnen aan de Pietentraining. Vol overgave stortten de jonkies zich op de behendigheidsspelletjes. Over het dak lopen, als postbode Piet met een cadeautje rennen, met een zak vol cadeautjes slepen, cadeautjes in de schoorsteen mikken en door de schoorsteen kruipen waren enkele van de spelletjes in het circuit van de Pietentraining.
  Om elf uur kwam dan het hoogtepunt. Sinterklaas arriveerde met twee pieten in een heuse oldtimer, een Volkswagen Kever. Gelukkig met open dak met plek voor de mijter van de Sint en zijn gouden staf. De kinderen begroetten het gezelschap met uitbundig gezongen Sinterklaas liedjes, waarbij ook de Pinten niet meer konden stilstaan en met de kinderen mee dansten op de voetbalwei.
  Een voor een mochten de kinderen zich melden bij de Sint voor een mooi cadeau en een zak snoep. Na een klein half uur namen de Sint en de pieten afscheid onder luid gezang van de kinderen. Een prachtige ochtend voor jeugdspelers en de leiders van de teams. Jammer dat er geen broertjes en zusjes, mama‘s en papa‘s en oma‘s en opa‘s bij mochten zijn, maar de live uitzending van WDZender maakte veel goed.
  KLIK OP AFBEELDING.
  28-11-2020

  BIJZONDERE SINTERKLAAS SURPRISE VOOR WDZ

  Op zaterdagmorgen 28 november kreeg de WDZ jeugd tijdens hun Pietentraining bezoek van Sinterklaas en twee Pieten. Naast de cadeautjes en zakjes snoep voor de kinderen had de Sint ook een bijzondere surprise voor de vereniging meegenomen. Tijdens de Rabo Clubsupport actie van de Rabobank hebben veel WDZ sympathisanten hun stem op WDZ uitgebracht. En dat heeft de club een heel mooi sponsorbedrag opgeleverd.
  Sinterklaas in hoogsteigen persoon bracht de cheque mee en overhandigde deze namens Rabobank Zuid-Limburg Oost aan Roger Wetzels en Wim Lauvenberg van de WDZ sponsorcommissie.
  Dank aan alle mensen die op WDZ gestemd hebben en dank aan de Rabobank.

  28-11-2020

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

  Kalender

  < oktober 2020 >
  zo ma di wo do vr za
  28 29 30 31 01 02 03
  04 05 06 07 08 09 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31

  ;
   

  Boek der kampioenen

   
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren