/

  Laatste nieuws

  ALGEMENE LEDENVERGADERING

  Op vrijdag 28 september vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. We beginnen om 20.00 uur in ons clubgebouw.
  We nodigen alle leden uit om deze vergadering bij te wonen, dus ook jeugdleden zijn welkom, weliswaar onder de zestien jaar in gezelschap van een wettelijke vertegenwoordiger. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom. 
  We kijken met de vertegenwoordigers van de commissies terug op een veelbewogen jaar en we kijken vooruit op ons jubileumjaar. Vanzelfsprekend komt de penningmeester van onze vereniging aan het woord, maar ook de penningmeester van het feestcomité.
  Kortom veel en goed nieuws, het loont zeker de moeite om de vergadering bij te wonen.


   
  18-09-2018

  FRITES SATÉ DAG

  Week in, week uit trainen en op zondag voetballen. Een heel mooie hobby, die ook een claim op het privéleven legt. Maar toch telkens weer present zijn en je teamleden niet in de steek laten, dat verdient een echte pluim. Op zondag 30 september worden op de Dag van de WDZ Voetballer alle senioren getrakteerd op frites met saté. Na de wedstrijden zorgt de keukenbrigade voor alle spelers voor een lekkere hap, ook de partners en eventuele kroost zijn van harte welkom.

  17-09-2018

  WDZ 1 EN 2 SPELEN VERDER IN DE KNVB BEKER

  Het eerste elftal speelde 1-1 gelijk tegen vv Keer. Met twee overwinningen en een gelijkspel eindigden de mannen van trainer René Küpper op de eerste plaats in de poule. Het tweede elftal behaalde met de 1-0 overwinning tegen de reserves van RKHSV eveneens zeven punten in de poule, voldoende voor de eerste plaats. Samen met het eerste elftal gaan de mannen van trainer René Smits naar de volgende ronde van de KNVB beker. Een mooi succes!

  17-09-2018

  WDZESTIG

  Onder deze naam gaat voetbalvereniging WDZ volgend jaar, van 22 tot en met 26 augustus 2019, haar zestigjarig jubileum groots vieren!

  Het wordt geen traditioneel tentfeest, maar het feestterrein zal vijf dagen lang in festivalsferen ondergedompeld worden! Hoe en wat dat precies inhoudt zal allemaal hier bekend worden gemaakt. Like daarom de pagina op facebook om op de hoogte te blijven van alles wat met WDZestig te maken heeft! Artiesten, randprogramma, win-acties, de organisatie, nostalgisch beeldmateriaal; alles komt hier voorbij.

  Zestig jaar RKvvWDZ is natuurlijk niet zomaar samen te vatten. Maar zestig jaar beeldmateriaal levert wel een fantastische terugblik op. We trappen WDZestig daarom af met bijna vier minuten pure WDZ-nostalgie. Deel de film en vertel ons vooral wie jij allemaal voorbij ziet komen!  #WDZestig

  11-09-2018

  MET DE BUS NAAR DE WEIHNACHTSMARKT IN TRIER

  De hoofdprijs van de laatste kienavond voor de jeugdkampen was een verzorgde busreis naar de Weihnachtsmarkt in Trier. Al gauw vatte de kiencommissie het idee op om deze reis zelf te organiseren op zaterdag 8 december. Bij onze sponsor Taxi van Meurs werd een bus besteld. Er werd een mooi restaurant gevonden, restaurant Zum Domstein. De naam zegt het al, vlak bij de Dom en midden op de Weihnachtsmarkt.
  Inmiddels zijn de leden van de kiencommissie druk bezig om mensen uit te nodigen. En om nou niemand te vergeten nodigen we op deze manier alle mensen die WDZ een warm hart toedragen uit om mee te gaan. Meld je wel snel aan, want als we eenmaal de vijftig deelnemers bereikt hebben houdt het op, vol is vol.

  Klik HIER voor de uitnodigingsbrief
  25-08-2018

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
   
   

   

  Kalender

  < oktober 2018 >
  zo ma di wo do vr za
  31 01 02 03 04 05 06
  07 08 09 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31 01 02 03
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren