Menu
Widgets

Activiteiten

Activiteiten in deze categorie op 04 januari:

WDZ WINTERSPORT

WDZ GAAT OP WINTERSPORT!

Whaaat? Sneeuw? Zeker met deze tropische temperaturen is het goed om aan wat verkoeling te denken. Een super 'cool' idee, ontstaan in de Schirmbar van ons WDZestig feestweekend! Dat plan is nu uitgewerkt: we gaan als WDZ familie samen naar de sneeuw!

Deze reis is niet alleen voor de doorgewinterde wintersporters maar ook voor beginners, wandelaars of de gezelligheidsmensen. Belangrijk is wel dat jij lid bent van WDZ en 18 jaar of ouder bent. Je partner mag natuurlijk ook mee, deze hoeft geen lid te zijn. We zijn natuurlijk een voetbalvereniging en hebben rekening te houden met de speelschema’s van de actieve leden. De reis zal dan ook plaats vinden van woensdag 4 januari t/m maandag 9 januari 2023 (2e week kerstvakantie). 

De reis
SKICIRCUS SAALBACH HINTERGLEMM LEOGANG FIEBERBRUNN & ZELL AM SEE - KAPRUN

We vertrekken op woensdagochtend met de bus vanaf ons eigen sportcomplex naar hotel Quehenberger in Maishofen. Maandagochtend zijn we weer terug. Op de dag van aankomst en vertrek is er een diner verzorgd. Het ontbijt is de hele week inbegrepen. Wat betreft kamers heb je de keuze uit een 2-persoons of meerpersoons kamer. De bus hebben we de hele week tot onze beschikking om ons van en naar de verschillende gebieden te vervoeren.

Maishofen en heeft een ideale ligging: midden in de skigebieden Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en Zell am See - Kaprun. Met de Ski Alpin Card kun je elke dag opnieuw kiezen in welk gebied je gaat starten.

Lees hier meer over de locatie, het hotel en de 3 fantastische skigebieden waarvan je gebruik kunt maken. Ook lees je hier het volledige reisprogramma en alle praktische informatie. 

Inschrijven voor 1 september!


Ben jij net zo enthousiast als ons?! Zet dat enthousiasme dan snel om in daden en schrijf je in voor de WDZ WINTERSPORT. Inschrijven moet voor 1 september en kan via vvwdz.nl/wintersport. Minimale leeftijd is dus 18 jaar. Bij het inschrijven dien je al een aanbetaling van €200,- p.p. te voldoen. Er is plek voor 88 personen. VOL = VOL. Mocht de reis overhoop niet door kunnen gaan, krijg je de aanbetaling netjes terug gestort. Reis- en annuleringsverzekering dien je zelf te regelen.

Onderstaand de pakketmogelijkheden:

Busreis en hotel

€ 474

Busreis, hotel en skipas

€ 711

Busreis, hotel, skipas en materiaalhuur ski (schoenen, ski’s en stokken)

€ 782

Busreis, hotel, skipas en materiaalhuur snowboard (schoenen en board)

€ 788

 

Heb je nog vragen? Stuur deze dan naar activiteiten@vvwdz.nl of stel ze aan een van de organisatoren: Tim Ortmans, Ralf Baggen, Koen Brands & Erwin Habets.


38503EBD-B25B-4BC6-9649-8784F24705FA.jpeg


Lees hier de algemene voorwaarden

  • 4 januari 2023 - 9 januari 2023
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!