Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Het 3e van WDZ mocht deze zonnige zondagochtend een wedstrijd spelen tegen het 2e elftal van SV Geuldal, de huidige koploper in de competitie. Met 11 spelers en een halve die eventueel kon invallen, begon het 3e de wedstrijd dus met de beste 11 in het veld!

De eerste tien minuten waren slordig en rommelig. Veel verkeerde passes, de organisatie stond niet en Geuldal had dit al snel door en zette hoog druk. WDZ voetbalde zich hier telkens onderuit en na tien minuten kreeg WDZ dan eindelijk meer grip op de wedstrijd. De eerste helft hobbelde wat op en neer met hier en daar enkele kansjes voor beide partijen, dus met rust stond er nog altijd 0-0 op het bord!

Het was duidelijk dat het in de tweede helft moest gebeuren. WDZ ging na de rust verder waar ze mee bezig waren: de aanval zoeken via de kanten en een enkele keer door het midden.

Geuldal kreeg een penalty toegewezen, maar onze keeper Tren wist deze te stoppen! Jammer genoeg had WDZ dus geen wissels en Geuldal had er vijf, waardoor het conditionele plaatje zijn tol ging eisen. De aanvallen van WDZ werden weer slordiger, het meelopen met de man ging niet meer zo soepel en dat resulteerde dit ongeveer tien minuten voor tijd in een doelpunt voor Geuldal, 0-1... (en die vierden dat alsof ze de Champions League hadden gewonnen). WDZ wilde wel nog de gelijkmaker forceren en kwam nog enkele keren goed eruit, maar uiteindelijk werd er een paar seconden voor tijd de 0-2 ingeschoten, waarna de wedstrijd door arbiter René Flekken werd beëindigd!
WDZ 3 mag trots zijn op zichzelf, want er is gestreden als leeuwen, voor en met mekaar, en de volgende keer wordt deze goede lijn doorgetrokken voor de echte punten!!

Tekst: Casper Horbach.
Foto’s: Wim Lauvenberg.