Mesweg 18
6336VT
HULSBERG
tel. 045-4052846

Op een mistige zondagochtend togen de spelers van WDZ 3 richting Hulsberg. Gelukkig begon de wedstrijd pas om 11:45 uur, zo was er genoeg tijd om bij te komen voor de mensen, die vannacht heel laat terugkwamen uit Amsterdam na het bezoek aan de wedstrijd van het Nederlands elftal. In deze wedstrijd maakte onze Mark Flekken zijn debuut. Daarbij was ook nog eens de klok een uur vooruit gezet.

Ralf Baggen was vandaag aanwezig als leider. Zijn aanwijzingen waren al duidelijk te zien in het begin van de wedstrijd, waarbij de mannen van het derde meteen vol de aanval zochten en grote delen van de tijd in balbezit waren. Dit zorgde voor enkele mooie kansen, die echter niet benut werden. Ook Hulsberg kreeg wat kansjes, maar deze werden goed tegengehouden door de verdediging en de keeper.
In de tweede helft was de mist iets opgetrokken. En wederom hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. WDZ zocht de aanval, maar de ene kans na de andere ging mis of werd tegengehouden door de keeper. En zo eindigde de wedstrijd zoals hij begon, in de brilstand 0-0.

Tekst: Wim Lauvenberg.
Foto’s: Wim Lauvenberg.