Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Het is WDZ 1 niet gelukt om uit één van de drie laatste competitiewedstrijden de volle buit binnen te halen. Na een fraaie 3-2 zege op koploper Hulsberg volgden puntendelingen in wedstrijden die we als zespuntenwedstrijden mogen beschouwen. Ook in de inhaalwedstrijd tegen FC Gulpen werd de 1-0 voorsprong uit handen gegeven.

Vanaf het eerste fluitsignaal werd het duidelijk dat onzekere ploegen alles wilden behalve verliezen. In het eerste half uur waren nauwelijks acties in de zestien meter van beide teams te beleven. Kort voor rust wat meer spektakel, waarbij boven beide keepers een keer de deklat werd geraakt.

In de tweede helft kwam er een overwicht van de thuisploeg. Op het uur werd Randy Eberhardt gevloerd in het strafschopgebied van FC Gulpen. Jop Bleijlevens schoot de toegekende penalty onberispelijk binnen. Tien minuten later zeilde een hoge bal vanaf de rechter flank over de verdediging van de thuisploeg. De aan de verre paal vrijstaande Julian Stassen had vervolgens weinig moeite om de opgelegde kans te verzilveren.

In het laatste kwartier hadden de gasten een licht overwicht met enkele kansen. De duidelijk vermoeide mannen van trainer Martin Kremers mochten uiteindelijk tevreden zijn dat het bij de 1-1 bleef.

Tekst: Huub Schepers
Foto’s: René Flekken