6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Het voorjaarszonnetje schijnt en de thuis- en "uit"-club in hetzelfde kleedlokaal. De sfeer is goed. Op naar een kraker binnen de O08.

WDZ O8-1 begint zeer gestructureerd aan de wedstrijd en weet al heel snel op 0-3 voorsprong te komen. Geen doorkomen aan voor de O8-2. Met name Steijn blinkt uit. Hij is "uitgeleend" van 2 aan 1, om het aantal spelers gelijk te trekken. Sterk in de verdediging en ook aanvallend van grote waarde met een assist. Nog voor rust wordt het 1-4.

Na rust scoort de O8-2 2-4, een spookgoal. We hebben de VAR (publiek) moeten inschakelen. O8-1 trekt dan nog even door en weet de strijd met 2-6 te beslechten.

In de penaltyreeks na de wedstrijd, weten de keepers de doelen vrijwel clean te houden en laat Daan nog een keer zijn shoe-trick zien. Ondanks dat iedereen goed gespeeld heeft, moeten bij de O8-2 nog wat waterlanders worden weggepoetst na de wedstrijd.