Oude Akerweg 153
6291DB
VAALS
tel. 043-3064228

Onder herfstige omstandigheden wist WDZ JO8 de ingezette lijn van vorige niet vast te houden en verloor met 6-2.

In de eerste helft speelde WDZ tegen de wind in en deed dat verdienstelijk. Hoewel met een 4-2 achterstand de rust werd opgezocht, was die tussenstand best knap. Door concentratie en structuur werd goed met de moeilijke omstandigheden omgegaan. Finn en Thijmen scoorden.

Bij het begin van de tweede helft waren de verwachtingen hoog. Met de wind in de rug bracht WDZ niet wat ze kunnen. Alsof de griep onder de leden was gekropen was WDZ een beetje afwezig en ontbrak de scherpte. De tegenstander maakte nog twee fraaie goals en bepaalde daarmee de eindstand.

Tekst: Noël Souren