Oirsbekerweg 90
6438HC
OIRSBEEK
tel. 046-4433107

Onder het genot van een heerlijk winterzonnetje stond vanmiddag de wedstrijd tegen het 2e Elftal van Alfa Sport op het programma. Ter plekke werd ons medegedeeld dat door een onhandige planning van de thuisclub de wedstrijd later zou beginnen. Dus na een extra ellenlange bespreking van trainer Dean Paas en een uur durende omkleedsessie kon de wedstrijd dan toch eindelijk beginnen.

De wedstrijd speelde zich in de eerste helft af tussen de beide 16-metergebieden, zonder veel opwinding voor beide doelen.

Hoe anders was de 2e helft: de mannen van WDZ schoten uit de startblokken en binnen enkele minuten viel de 0-1 uit een indraaiende corner van Bram Beugels, die door een verdediger van de tegenstander niet meer voor de lijn gekeerd kon worden. In de hierop volgende minuten speelde WDZ verzorgd en dit leidde tot meerdere grote kansen, die vandaag helaas niet aan spits Roy Brassé besteed bleken.

Gedurende de wedstrijd werd de sfeer in het veld steeds grimmiger, maar de leidsman was voornemens om vandaag alle kaarten op zak te houden. Zonder veel kansen weg te geven werd de overwinning over de streep getrokken, ook al kostte het vandaag wel letterlijk wat bloed en zweet. Dinsdag aanstaande wacht de topper bij onze buren op de Bocholtzerheide. Hopelijk kunnen de mannen van WDZ 2 de perfecte seizoenstart dan een passend vervolg geven!

Tekst: Jasper Maertzdorf
Foto’s: Wim Lauvenberg