Aretsbosweg 13
6351JN
BOCHOLTZ
tel. 045-5442477

In een zinderende derby heeft WDZ 2 de koppositie nog steviger in handen weten te pakken! Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat WDZ 2 niet afgereisd was naar de buren om zonder punten huiswaarts te keren. Kort op de man en vol overgave werden de duels aangegaan en veelal gewonnen. Het bij vlagen slordig spelende Sportclub'25 kreeg geen vat op de wedstrijd.

In de eerste helft moest Sportclub het met name hebben van enkele standaardsituaties uit corners of vrije trappen rond de 16-meter. WDZ daartentegen had enkele goed uitgespeelde aanvallen die helaas niet beloond werden met een doelpunt.

In de 68e minuut was het vanuit een verre inworp Roy Brassé die op een echte Brassé-manier de bal tegen de touwen tikte!

Vanaf dat moment was duidelijk dat de laatste 22 minuten (lees: 32 minuten) erg lang zouden worden. De paal redde Sportclub zelfs van de 0-2 en een uitstekend keepende Pelle Bindels in combinatie met de WDZ-verdediging redde WDZ van de 1-1. Na precies 100 minuten besloot de scheids een einde aan de wedstrijd te maken en werden de 3 punten meegenomen naar ons clublokaal!

Aanstaande zondag Weltania 2, de nummer 2 op de ranglijst. Bij winst zal WDZ 2 minimaal 5 punten los komen van de nummer 2 op de ranglijst. Genoeg reden om te komen kijken, tot zondag!

Tekst: Rick Kisters