Goswijnstraat 1
6367EB
VOERENDAAL
tel. 045-5752081

Vandaag stond voor WDZ 2 de 6e speelronde voor de deur tegen Voerendaal. In de eerste helft was al snel te zien dat de mannen van de Bocholtzerheide het heft in eigen handen namen. Hier kwamen dan ook een paar kansen uit voort, maar aan beide kanten werd het doelnet niet gevonden en gingen de partijen met een gelijke ruststand aan de thee.

In de tweede helft kwamen er al wat meer supporters en ook doelpunten om de hoek kijken. Zo bracht Sander Schmitz het team op 0-1 voorsprong in de 53e minuut door een beheerste vrije trap langs de keeper van Voerendaal. Ook Roy Brassé mocht vandaag 1 doelpunt achter zijn naam zetten, nadat hij in de 89e minuut goed druk zette op de verdediging en de bal met een lob over de keeper heen kreeg. Verder gooide WDZ de wedstrijd op slot en eindigde de wedstrijd met een eindstand van 0-2. De 3 punten gingen welverdiend mee terug naar Bocholtz en de koppositie in de competitie is ook na deze speelronde nog steeds voor het team van trainer Dean Paas.

Aanstaande zondag staat Heksenberg/NEC 2 op het programma en hopelijk kan WDZ de voorsprong uitbreiden op de naderende nummer 2 Weltania. Tot volgende week!

Tekst: Tum Speck