Olieslager 1
6444KL
BRUNSSUM
tel. 045-5252030

Helaas wisten beide JO8 teams dit weekend niet te winnen. Inzet, plezier en goeie voornemens zijn jammer genoeg geen garantie voor overwinningen. Maar, maakt dat eigenlijk veel uit in deze leeftijdscategorie? Is lekker samen voetballen, modder tot achter de oren en een wafel na afloop niet net zo belangrijk? Presteren doen ze wel als ze later groot zijn.

De Leeuw JO8-1 - WDZ JO8-2: 10-2
Na een spetterend begin van WDZ en een 0-2 voorsprong, toch nog een flinke nederlaag geleden.
Nog voor de eerste time-out frutselt De Leeuw de bal achter onze keeper. Dan volgen 10 zware minuten. 5 tegendoelpunten, waarvan 4 uit een keepersbal-situatie, we komen er niet uit.
In de 2de helft pakken we het spel weer op. Intentie tot goed samenspel, waar de balaanname onze bottleneck is. Te veel ballen gaan zo verloren. Instructies gegeven in de rust worden goed opgevolgd, blijven voetballen en goede inzet. Helaas voor ons weet De Leeuw onze keeper nog 4 keer te passeren.