IN DE TWEEDE HELFT TOCH WEL EEN MAATJE TE GROOT

Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Het was weer eens lekker voetbalweer op deze zondag. Niet te warm, niet te koud, maar vooral droog. Positief ingesteld, want Mechelen was wel een tegenstander die we konden ebben…..dachten we.

De eerste minuten gingen gelijk op, maar daarna werkte Mechelen langzaam toe naar een beduidend overwicht qua veldspel. Het resulteerde nog niet in benauwde momenten voor het WDZ-doel, maar echte kansen konden wij daar ook niet tegenoverstellen.

Met goede bedoelingen werd rond onze 16 meter steeds getracht het spel op te bouwen. Rond de 27ste minuut werd daar de trukendoos van Hans Kazan voor open getrokken, helaas bleek de speler van Mechelen de doos voor gevorderden van Hans Klok te kennen. Hij doorzag het trucje en had daardoor vrije doorgang naar het WDZ-doel en ronde bekwaam af. 0-1.

Wie dacht dat WDZ 5 nu wakker was geworden, had zelf de wekker niet gezet. Het vijfde was niet bij machte om Mechelen onder druk te zetten door slechte passing en te gehaast spel. Duels werden verloren en Mechelen heerste. Gelukkig was het nog 0-1 bij rust en had coach Ivo de tijd om de neuzen tijdens de pauze de goede kant op te zetten.

Na de rust bleek Mechelen nog een geheim wapen te hebben ingezet, die voor de 6de klasse toch wel een maatje te groot (lees goed) bleek te zijn. Onder aanvoering van deze nieuwe kracht, scoorde Mechelen de 2-0 terwijl de thee nog niet afgekoeld was. WDZ 5 wist haar spel niet te verbeteren en Mechelen liep gelijkmatig uit naar een 0-3, 0-4 en 0-5 voorsprong. Puntje positief was dat onze nieuwe spitsen aanwinst Rowan van der Vaart……sorry van der Voort het net weer wist te vinden en daarmee onze eer redde. Hij hikt nu op een gemiddelde van 1,5 doelpunt per wedstrijd….niet sjlecht.

Tekst: Serge Janssen
Foto’s: Huub Schepers