Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

In deze zespuntenwedstrijd moest het vijfde er alles aan doen om de 8-0 nederlaag tegen Eikenderveld van de vorige keer weg te poetsen.

Het vijfde begon de wedstrijd erg fel en in de 4de minuut schoot Rowan van der Voort na een grote, gemiste kans van Rick Vluggen via de rebound de 1-0 in de touwen.

Eikenderveld was vastbesloten om zo snel mogelijk op gelijke hoogte te komen en via een gevaarlijke aanval viel de 1-1 bijna tussen de palen, maar door een geweldige redding van Kevin Tijssen bleef de stand op 1-0. Het vijfde bleef vervolgens volop druk zetten en dit resulteerde 23 minuten later in de 2-0 via Rowan van der Voort, zijn 2de van de middag.

Na de 2-0 kreeg Eikenderveld steeds meer grip op de wedstrijd en dit resulteerde in de 36ste minuut in de 2-1. Vlak voor rust wist het vijfde deze domper weg te werken door de 3-1 op het scorebord te zetten, via, hoe kan het ook anders, Rowan van der Voort met zijn 3de van de middag.

In de 2de helft begon Eikenderveld sterk en dit resulteerde 7 minuten na rust in de 3-2, het sterke spel van Eikenderveld bleef op dat moment maar aanhouden, maar door 2 geweldige reddingen van de laatste man, Joep van Ijzendoorn, bleef de schade beperkt.

In de 60ste minuut kon het vijfde via een counter door een goal van Marco Vanhommerig de 4-2 in de touwen schieten. Het verzet van Eikenderveld was eindelijk gebroken en het vijfde bleef maar kansen creëren. Helaas verzuimde Job Keulen het, na een aantal geweldige loopacties, om alsnog 2 goals op het scorebord toe te voegen.

De eindstand, 4-2. Een geweldige middag voor de mannen van WDZ 5, die daardoor stijgen naar een 7de positie op de ranglijst.

Man of the Match: Rowan van der Voort (de nieuwe topsjutter van het vijfde)

Tekst: Dion Oudenhooven
Foto’s: Huub Schepers