Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Na de nederlaag van vorige week tegen promovendus SV Hulsberg, stond deze week de wedstrijd tegen promovendus FC Kerkrade-West op het programma. De wedstrijd begon zeer onrustig en het spel leidde dan ook niet tot grote kansen. Halverwege de eerste helft brak Randy Eberhard de ban met een mooie rush over de linkerflank en een koelbloedige afronding: 1-0.
Vlak voor rust werd deze voorsprong verdubbeld nadat iedereen ervanuit ging dat een vrije trap bij de tweede paal achter zou gaan totdat Marc Schröder hem op de achterlijn alsnog terug kopte en Stijn de Vreede kon binnenlopen.

In de tweede helft kwam de overwinning niet meer in gevaar. Randy maakte zijn tweede van de middag en dan kan Jop Bleijlevens natuurlijk niet achterblijven. Met name zijn tweede doelpunt werd van een groot applaus voorzien en bracht de stand op 5-0. Helaas lukte het de mannen van de Bocholtzerheide niet om de nul te houden vanwege een pingel vlak voor het eindsignaal. Ondanks dit tegendoelpunt gaan we met een goed gevoel de herfstvakantie tegemoet.

Verslag: Marc Schröder
Foto's: René Flekken