6419PK
HEERLEN
tel. 045-5413872

RKHBS 2 - WDZ 2 1-2 (1-1) 9 oktober 2022

Voor WDZ 2 stond deze zondag de 3e competitiewedstrijd op het programma met als tegenstander RKHBS 2. Het tweede van WDZ is de competitie sterk begonnen met 2 zeges uit 2 wedstrijden en was ook vandaag weer vastberaden om de 3 punten mee naar huis te nemen.

In het begin van de wedstrijd was het voor beide ploegen nog even zoeken naar het juiste spel, maar als snel nam WDZ het heft in handen. Halverwege de 1e helft kwam dan ook de welverdiende voorsprong. Bram Brands gaf vanaf de rechterflank een perfecte voorzet het 16 meter gebied in waardoor Joep Dreessen de bal vrij kon inkoppen en de 0-1 op het score bord verscheen. Kort voor rust maakte RKHBS nog de 1-1 waardoor beide ploegen de kleedkamers gingen opzoeken met een gelijke ruststand.

Ook in de 2e helft was WDZ de dominante ploeg die aantrekkelijk voetbal vertoonde. Er werden genoeg kansen gecreëerd, maar deze werden niet benut en WDZ beloonde zichzelf niet met een voorsprong. Tot het moment dat Roy Brassé 1 op 1 met de keeper werd gestuurd en vervolgens koelbloedig de 1-2 voor WDZ binnenschoot. Met nog maar enkele minuten te gaan gooide WDZ de wedstrijd op slot en was de derde overwinning op rij een feit.

WDZ 2 neemt welverdiend de 3 punten mee naar huis en blijft ongeslagen de competitie reeks vervolgen.