LANDGRAAF
tel. 045-5316063

UOW ’02 3 – WDZ 4 2-1 (1-0) 20 november 2022

Bij de wekelijkse spelersinventarisatie meldde WDZ's machinekamer zich af. Roy Kisters en Koen Schnackers moesten dus worden vervangen tegen het jeugdige UOW 2/3. Coach Rik Wiertz zette een interessant stuk op het schaakbord, good old Roland Meessen.

Tijdens de wedstrijd bleek Roland veel meer 'good' te zijn dan 'old'. In de eerste helft had WDZ het overwicht. Op advies van Patrick Stommen scoorde Mario Possen met een ragfijne boogbal de 0-1. Patrick claimde in de rust het advies als assist.

UOW had een stuk of zeven jonge, fitte wisselspelers die in de rust of vlak daarna werden ingebracht. Mede daardoor kreeg WDZ het in de tweede helft lastig. Het 131-jarige driemansmiddenveld kraakte in zijn voegen. Een mooie aanval betekende in de 65ste minuut de 1-1. WDZ kwam steeds minder aan voetballen toe en probeerde tevergeefs te consolideren. Toen vier WDZ'ers een individuele actie van de rechtsbuiten niet wisten af te stoppen, kon een andere -vrijstaande- UOW'er 2-1 binnenschuiven.

Met kleine portie chagrijn droop WDZ af.