Varenbeukerweg 58
6414NK
HEERLEN
tel. 045-5286404

De voormalig topwielrenner lanterfantte steevast in de winterstop om daarna te dik en ongetraind aan de start te verschijnen in het voorjaar. Ullrich verwachtte dan wonderen. Die kwamen nooit. Bij WDZ 4 kwamen die ook niet en het team verloor met 2-1 uit bij Heksenberg-NEC'92.

Coach Rik Wiertz had menig uurtje besteed om het spelersaantal op peil te brengen. Het tweede, derde, vijfde en de veteranen leverden bijstand. Met deze potpourri aan spelers werd een redelijke eerste helft gespeeld. Uit een venijnige counter kwam Heksenberg-NEC'92 op voorsprong. Pas in de tweede helft kwam WDZ langszij. Patrick Stommen kreeg een opkontje van de keeper en scoorde zijn makkelijkste van het seizoen. Een aantal kansen en mogelijkheden voor WDZ bleven daarna onbenut. Een paar minuten voor tijd kopte de boomlange aanvoerder Heksenberg-NEC'92 op 2-1.

WDZ 4 verkeert even in crisis. Vastelaovend zal vast helpen om die crisis te bezweren.

Tekst: Noël Souren