DE LAATSTE THUISWEDSTRIJD VAN HET SEIZOEN GOED AFGESLOTEN MET EEN KLINKENDE OVERWINNING!

WDZ VR1 (zon)

6 - 1

Langeberg VR1 (zon)

Eva Brands (afstandschot)
Esmee Muijrers (intikker)
Eva Brands (solo)
46'
63'

tel. 045-5680087

We waren ingesteld op een pittige en fysieke wedstrijd, doch de wedstrijd kreeg een ander verloop en eindigde uiteindelijk in een ruime  6-1 overwinning  voor de ‘Vrouwluuj’. Het enige wapenfeit van SV Langeberg werd door WDZ Vr. zelf veroorzaakt. Na amper vijf minuten verkeek de WDZ doelvrouwe zich op een lepe terugspeelbal en dat betekende de 0-1. Hierna is SV Langeberg eigenlijk niet meer aan bod gekomen.

De kansen regen zich aaneen en niet lang erna werd de stand gelijk getrokken  door  Esmee. Het volgende doelpunt liet niet lang op zich wachten. Een voorzet van Esmee werd op koele wijze door Eva afgerond. En het derde doelpunt werd na een vloeiende combinatie met Nancy door Eva op een manier à la van Basten binnengeschoten. Een fantastisch mooi doelpunt!

Tot overmaat van ramp kreeg Nikki Thijssen een gele kaart wegens het geven van commentaar en moest Langeberg ook nog met tien vrouwen verder. Op slag van rust scoorde Esmee de 4-1 en was de tegenstand helemaal gebroken.

Na de thee zagen we hetzelfde spelbeeld - WDZ bleef aandringen en Langeberg moest steeds verder terug. Eva maakte ook haar derde doelpunt en dat betekende de 5-1. Het slotakkoord was voor Charisse die na een corner de 6-1 op het scorebord zette.

Volgende week sluiten we de competitie af met een uitwedstrijd naar SV Argo.

Tekst: André Hall
Foto's: Maurice Verhoeve