Tacitusstraat 130
6417TZ
HEERLEN
tel. 045-8516726

Basisspelers van de afgelopen weken Roy Weijers (heup), Jesse Canisius (knie) en Koen Schnackers (rondom Zuid-Chinese zee) waren afwezig. Roel Laval en Roel Brassé zijn al een tijdje niet fit. Wie dacht dat WDZ 4 hierdoor midscheeps was geraakt kwam bedrogen uit. Hoogvlieger Bekkerveld 4 werd prima partij geboden. Bij Bekkerveld klotste de individuele kwaliteit tegen de plinten en dat gaf uiteindelijk de doorslag. WDZ verloor nipt met 1-0.

De eerste helft was goed en wel voorbij toen Bekkerveld na een mooie combinatie op 1-0 kwam. WDZ had daar slechts een paar speldenprikjes tegenover gezet, maar was zeker niet de mindere.

In de tweede helft speelde WDZ degelijk, maar was zuinig met aanvallende wapenfeiten. WDZ kon daarom niet echt aanspraak maken op de gelijkmaker. De ruststand was ook de eindstand.

Al-met-al was het glas toch halfvol. Geen schande om van dit Bekkerveld te verliezen en het vertoonde spel bood genoeg reden voor optimisme.

Tekst: Noël Souren
Foto’s: WDZ 4