2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 26

6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

WDZ JO19 – Amstenrade JO19 4-3 (4-2) 24 september 2022

Op de voetbalwei in Bocholtz kende WDZ een moeizame start. Amstenrade JO19-1 mocht binnen een kwartier 2 keer juichen. De vreugde was van korte duur, want de aansluitingstreffer volgde snel via Tom Souren. Het net werd opnieuw gevonden door Tijn Clignet: 2-2. Snel volgde de 3-2 door een fantastische solo van Rik Gillissen die hij zelf mocht afronden. De 4-2 bleef niet lang uit, want Tum Speck dook alleen voor de keeper op na een mooie assist van Tom Souren. Met 4-2 gingen de mannen ook aan de ranja.

De 2e helft begon WDZ sterker dan de 1e helft, kon zichzelf niet belonen met nog een treffer. Integendeel, Amstenrade wist het doel te vinden na een hoekschop: 4-3. WDZ wist daarna goed stand te houden en in de blessuretijd volgde nog een grote kans voor de mannen uit Bocholtz. Helaas werd de paal getroffen, maar WDZ trok de overwinning over de streep.

Tekst: Justin Schmetz
Foto’s: Guido Schepers