6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

WDZ JO12 - Groene Ster JO12 7-1 17 september 2022

Op een koude en druilerige zaterdagmorgen stond de 2e competitie wedstrijd op het programma voor de spelers van de JO12. Er waren wat extra oefeningen voor de wedstrijd om de koude spieren van Ivar, Tim, Rutger, Raff, Cas, Tjeu, Roel, Xander, Thijs en Zep op te warmen.
In de eerste helft waren er aan beide kanten goede mogelijkheden om tot scoren te komen waarbij Groene Ster vaak de lange bal speelde om gevaar voor de WDZ goalie Zep te stichten. De spelers van WDZ probeerden via combinaties voor de goal van de keeper van Groene Ster te geraken. Het verzorgde combinatie voetbal zorgde uiteindelijk met wat fortuin voor de 1-0 van verdediger Ivar. Niet veel later zorgde Cas voor de bevrijdende 2-0. Met deze stand floot scheidsrechter Bert Ramakers voor de pauze.
In de rust werd de kleedkamer opgezocht om op te warmen en ranja te drinken. Op de super mooie nieuwe hagelwitte shirts waren duidelijke veel modder ‘Flekken’ zichtbaar van het voetbal gevecht van de 1e helft.
De tweede helft schoot WDZ uit de startblokken en door goed en verzorgd combinatiespel scoorde Cas nog twee keer en Tim, Raff en Tjeu  scoorden allen één goal. De verdiende eretreffer van Groene Ster was onhoudbaar voor onze goalie Roel. Nadat de kruitdampen waren opgetrokken was de 7-1 eindstand bereikt. Op naar de volgende wedstrijd, maar eerst warm douchen en wafeltjes eten.
Tekst: Bert Vaessen.
Foto’s: Guido Schepers.