6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

JO8-3
De thuiswedstrijd van WDZ JO8-3 tegen ST RKSVB/Voerendaal was een speciale. Liefst drie WDZ'ers speelden vorig seizoen namelijk nog in het rood/zwart van de tegenstander. Trainer Ron schrijft over de wedstrijd: "Eindstand 3-5. Tot nu de beste wedstrijd van onze kanjers. 35 minuten vooruit gevoetbald, tegenstander vastzetten op de eigen helft. Misschien wel 30 kansen voor WDZ, iedereen op het doel gericht. WDZ had het betere van het spel, RKSVB had met Max (#9) de betere voetballer, hij wist onze keepers 5 keer te passeren. Stan, Aimy en Daan wisten te scoren voor WDZ, maar chapeau voor het hele team."

JO8-2
Iedereen kent het klassieke verhaal over de supporter die zijn voetbalschoenen meeneemt naar de wedstrijd van zijn favoriete ploeg, voor het geval dat. Iedereen weet ook dat het natuurlijk nooit zo ver komt dat die supporter daadwerkelijk mag meedoen. Tot vandaag. Vanwege een zeer-last-minute afmelding kwam WDZ JO8-2 één speler tekort bij de uitwedstrijd tegen SJO Krijtland. Vaste supporter Melle had deze keer niet voor niets zijn voetbalschoenen meegenomen en mocht onder de lat gaan staan. WDZ kwam niet goed los en haalde helaas niet zijn niveau. Mees, Sepp, Lynn, Finn en Thijmen knokten maar konden een nederlaag niet afwenden. Melle toonde zich een waardige keeper. Eindstand 8-4.

JO8-1
WDZ JO8-1 had in de thuiswedstrijd tegen De Ster eens een keer geen 'walk in de the park'. In een spannende wedstrijd werd met 8-7 nipt gewonnen. Vayenna, Christian en Fedde verdedigen deze wedstrijd als echte leeuwen. Senn, Joey, Tiebe en Lenn maakten de doelpunten. De opgewekte stemming werd nog beter toen Stijn Possen zijn penalty onberispelijk binnenschoot!