6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

WDZ O11 – vv Schaesberg O11 10-2 17 september 2022

Vanaf het beginsignaal trok onze JO11 de goede lijn door die vorige week vanaf de tweede helft in Heerlen was ingezet. Met overtuigend samenspel werden de gasten uit Schaesberg op eigen helft vastgezet. Dat spelbeeld bleef gedurende nagenoeg de hele wedstrijd onveranderd. Uiteindelijk schoten maar liefst zes verschillende doelpuntenmakers het scorebord vol: eindstand 10-2. Noemenswaardig is tevens het debuut van scheidsrechter Klienjee. Mede dankzij een Ferrari-rode fluit van Ivo’s Sportshop hield hij zich met gemak staande.
Tekst: Guido Schepers.
Foto’s: Huub Schepers