Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Het vierde elftal kon op zondag 22 mei kampioen worden, maar dan was minimaal een gelijkspel nodig tegen mede titelkandidaat Bekkerveld 5. Enkele weken werd in Heerlen een zwaarbevochten gelijkspel behaald, dus er was geen reden om zorgeloos aan het duel te beginnen. Coach Rik Wiertz had dan ook zijn mannen in de wedstrijdbespreking voorbereid op een zware dobber, vandaag moest alles uit de kast gehaald worden om het begeerde kampioenschap vandaag al veilig te stellen.
En de waarschuwingen van Rik waren niet onterecht. De wedstrijd ging gelijk op met kansen aan beide kanten.

DSC_6518.JPG

.  In de 35e minuut kreeg Bekkerveld een penalty, deze werd vakkundig benut. Nog geen 10 minuten later lag de bal al voor de tweede keer in het net achter keeper Tim Ortmans. Nog voor de rust kwam de aansluiting middels een door Patrick Stommen benutte penalty.

DSC_6530.JPG

In de tweede helft was het vierde de duidelijk bovenliggende partij. Na een kleine tien minuten bracht Mario Possen met een gericht schot de gelijkmaker op het scorebord. Een kwartier voor tijd kwam het absolute hoogtepunt van de match. Jesse Canisius scoorde op onnavolgbare wijze achter het standbeen door met een hakje. De 3-2 voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en het kampioensfeest kon beginnen met de nodige champagne.

DSC_6563.JPG

De hagelnieuwe shirts met de nieuwe hoofdsponsor erop werden ingeruild voor heel fraaie kampioen T-shirts. Zelfs de kids kregen mooie shirtjes met de passende titel “Mienge pap is inge kampioen”.