6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

WDZ 2 – Maastricht-W 2 1-1

De gasten beschikten over een speler met een geweldige traptechniek die elke hoekschop of vrije trap tot een gevaar maakte. Daardoor viel ook in minuut '35 de 0-1, binnengekopt vanuit een hoekschop voorbij de 2e paal.

In de tweede helft had de thuisploeg het beste van het spel. In minuut '75 scoorde Tum Speck de gelijkmaker na een goede actie en met een mooi schot vanaf randje 16 in de rechterbovenhoek.

Kijkend naar de gehele wedstrijd was een gelijkspel de terechte uitslag, al hoop je natuurlijk dat je nog extra wordt beloond in de 2e helft.