Zwaluwen Jeugd Beker O17 2e ronde Groep 3 13

Scheidsrechter

J.A.M. Hamers

Accommodatie

Onbekend

In een doelpuntrijke wedstrijd wist WDZ O17 door te dringen tot de volgende bekerronde. Na een voorzichtig begin van beide teams met aan weerszijden weinig kansen kwam de wedstrijd na een dik kwartier helemaal los. Een snelle aanval over de rechter flank werd door Hellas spits Jarno Leen onberispelijk binnengeschoten. Nog geen drie minuten later lag de bal aan de andere kant in het net. Tom Souren scoorde de gelijkmaker.

Kort voor het halfuur profiteerde Jarno Leen van een misverstand in de WDZ defensie en liep de bal in de lege goal. Maar ook de 1-2 bleef niet lang op het scorebord. Twee minuten later maakte Maarten Goossens een snelle uitval van de thuisploeg vakkundig af. Maar nog steeds was de ruststand niet bereikt. Twee minuten voor de rust schoot Connor Vonken de bal uit een vrije trap hoog in de touwen.

Na de rust stonden de teams koud op het veld of de gelijke stand stond alweer op het scorebord. Colin Schonewille was nu de maker van het doelpunt. Na een dik uur kwam dan eindelijk de voorsprong voor de jongens van de Bocholtzerheide. Tom Souren zette goed door en rondde vakkundig af. Toen vijf minuten later Koen Janssen de 5-3 scoorde leek de wedstrijd in het slot te gaan, maar het werd nog even spannend toen een minuut later Ghirmatsen Teklab de aansluitingstreffer scoorde. Maar WDZ O17 liet verder niets meer aanbranden en stelde de doortocht naar de volgende bekerronde veilig.