Datum

22 augustus 2021 11:00

Accommodatie

Sportpark Neerhagerbos

Vorige week mocht het tweede elftal nog niet aan de bak, omdat de tegenstander afzegde, maar nu begon het seizoen dan echt met de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. De reserves van tweede klasser vv Eijsden kwamen op bezoek. Dit team speelt evenals WDZ 2 in de tweede klasse van de reserveteams.

De thuisploeg begon voortvarend aan het karwei en binnen tien minuten mocht de doelman van de gasten de bal al uit het net halen. Roy Brassé scoorde heel beheerst. In het verdere verloop van de eerste helft werd er voornamelijk op het middenveld gevoetbald en kwamen er weinig spannende momenten in de beide strafschopgebieden. De stand bleef tot aan de rust 1-0.

In de tweede helft zetten de gasten uit Eijsden beduidend meer druk en kregen ook fraaie kansen, maar de in de tweede helft ingevallen doelman Jamie-Lee van Ratingen redde enige malen uitstekend, maar in de 50e minuut moest hij toch capituleren voor een schuiver van Philippe Dassen en werd de stand weer gelijk.

Beide teams wisselden regelmatig en WDZ 2 kreeg langzaam de overhand terug. In de 75e minuut bracht Vincent Debougnoux de thuisploeg met een fraaie treffer weer op voorsprong. Er kwamen aan beide kanten nog wel kleine kansjes, maar in de stand kwam geen verandering meer.