Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

De mannen van vier werden toegesproken door de coach voor de wedstrijd om scherp en alert te zijn. “Wij zijn er nog niet!” De tegenstander had maar 10 man op de been weten te krijgen, maar er kon zeker geen sprake zijn van onderschatting. “Kopjes erbij houden”, was de boodschap.

Echter de strenge woorden van de coach bleken niet nodig te zijn. Na 5 minuten was het al 1-0. Ken kreeg de bal in de zestien en kon niets anders doen dan zijn punt ertegen te zetten, een ouderwetse punter! Eén minuut later was het weer raak, Xavier maakte er 2-0 van met een droge schuiver in de hoek.

WDZ_4_-_vv_Schaesberg_3_13.JPG

Na 20 minuten gespeeld te hebben was het al 4-0, Patrick nam deze twee doelpunten voor zijn rekening en versterkt zo zijn koppositie in de topscoorderslijst. Patrick vond het toen ook al goed geweest en liet zich wisselen (uit voorzorg). Ruben kwam binnen de lijnen en zorgde nog voor rust voor de 5-0. Ondertussen was de tegenstander met 11 man (de zoon van de keeper werd wakker gebeld).

Na rust ging WDZ 4 vrolijk verder. Bram maakte de 6 en de 7-0, ED maakte de 8-0. Ondertussen stond Jesse onder de lat en Tim in de spits. Ruben maakte na aangeven van Tim zijn 2de van de ochtend en als kers op de taart besloot Noël toch ook eens op goal te schieten en zorgde zo voor de 10-0 eindstand.

Een zorgeloze ochtend voor de mannen van 4. Echter 2 (licht)geblesseerden is niet helemaal zorgeloos te noemen. Hopelijk is iedereen weer op tijd fit voor onze volgende wedstrijd.

Tekst: Rik Wiertz.

Foto’s: Huub Schepers. VOOR FOTO'S KLIK HIER.