Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Vandaag stond voor WDZ 4 een absolute kraker op het programma, de wedstrijd tegen LHC 3. Vóór de wedstrijd voerde dit team de ranglijst aan met één punt voorsprong op WDZ 4, maar wel met twee wedstrijden meer gespeeld. De topper stond onder leiding van de ervaren clubscheidsrechter Bert Schijns.

In de eerste helft ging de strijd gelijk op. Veel speelde zich af op het middenveld en er kwamen maar sporadisch kansen, welgeteld één grote kans aan beide zijden.

In de tweede helft nam de thuisploeg het heft volledig in handen. In de 47e minuut kogelde Danny Stommen de bal uit een vrije trap onhoudbaar binnen. In de 70e minuut vergrootte Roy Brassé de voorsprong naar twee doelpunten. Tien minuten voor het eind werd Roel Brassé gevloerd in het zestienmetergebied. Patrick Stommen schoot de toegekende penalty onberispelijk binnen. De 3-0 zege was een feit en het vierde elftal neemt de kop in de rangschikking over.

Tekst en foto’s: Huub Schepers.