Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Bij het vierde stond de belangrijke wedstrijd op het programma tegen SV Eikenderveld. Dit is de enige tegenstander van deze competitie waar het vierde punten heeft laten liggen (1-1). De spelers kwamen weer allemaal op tijd (ieder volgens zijn eigen regels) bij elkaar en zagen er fit uit  .

De wedstrijd begon stroef, al snel merkten de mannen van vier dat Eikenderveld over een paar rappe spitsen beschikte. Echt tot grote kansen kwam het niet. Het spel ging wat op en neer met niet al te zorgvuldig spel van vier. Na een minuut of 20 moest Peter helaas de wedstrijd beëindigen (toch niet weer de knie hè?!). Na wat tactische omzettingen door de coach kwam het spel van vier weer mooi op gang. Mario in de spits en Roel Brassé weer op rechts. Deze tactische meesterzet zorgde dan ook meteen voor een doelpunt. Roel brak door op rechts, zette strak voor en Mario kon de bal binnenlopen, 1-0. Voor rust kwam Roel nog enkele keren in een scoringspositie, maar ook al verwachtte je het niet, de keeper van Eikenderveld beschikte over katachtige reacties!

Na rust had Eikenderveld de pijp leeg, hierdoor kon het vierde lekker rustig combineren. Na tien minuten was het dan ook weer raak, Mario gaf een schitterende pass op de stropdas bij Roy Kisters, deze nam feilloos aan en schoof de bal zo langs de keeper, 2-0. WDZ kreeg veel ruimte en kansen, maar het stond nog steeds 2-0. In minuut 80 kreeg Roel B. de bal op de rand van de 16 hij bedacht zich niet al te lang en knalde de bal uit stand binnenkant paal binnen. 3-0. Koen Schnackers (ja, jullie lezen het goed, KOEN SCHNACKERS), dacht na zo’n 40 minuten in de tweede helft: dat kan ik ook en van zo’n 18 meter haalde hij hard uit met rechts, de bal vloog onhoudbaar de kruising in, 4-0! Volgens de keeper van Eikenderveld horen zulke schoten niet in de vijfde klasse thuis. 4-0 werd tevens de eindstand van deze sportieve wedstrijd. De frietjes na de wedstrijd waren dan ook zeker verdiend.