Menu
Widgets

KANTINEKANJERS GEZOCHT!

15 september 2022 11:30

Eva Brands

Wil je ervaren hoe het is om achter de bar te staan in plaats van op de bar? Meebepalen hoe we het nóg gezelliger gaan maken rondom de kantine? Of af en toe nieuwe drankjes proeven die we misschien in de kantine kunnen verkopen? Kom de kantinecommissie versterken! Ook daar is de vergrijzing (en kaalheid) begonnen en we zoeken nog een paar (jonge) god(inn)en.

We weten allemaal dat de kantine het hart van de voetbalclub is. Zonder kantine geen WDZamenzijn. We zijn er soms vaker te vinden dan bij je schoonouders op de bank. De drijvende kracht achter onze kantine is, hoe raad je het, de kantinecommissie. De commissie beheert en onderhoudt de kantine en zorgt voor de barbezetting tijdens wedstrijden, trainingen en activiteiten. Daarnaast regelen ze ook de inkoop van drank, eten en alle overige zaken die nodig zijn voor een goed werkende kantine. Dat ‘ie goed loopt, komt door de leden en supporters ;).

Waarmee kan jij de kantinecommissie helpen?

  • Dat jij straalt weten we allemaal wel, maar het zou fantastisch zijn als jij deze uitstraling ook weet over te brengen op de kantine;
  • Meedenken hoe we de voorbouw nog gezelliger kunnen maken;
  • Terrasjes pikken om vervolgens jouw ultieme terras-ervaring te delen ter bevordering van het WDZ-terras.
  • Bepaal (lees: proef) mee welke drank er wordt verkocht;
  • Je hebt vast nog spetterende ideeën over wat er nog beter kan (in en om de kantine dan, niet je kookkwaliteiten).

 Enthousiast of meer weten? Neem contact op met de kantinecommissie . Niet enthousiast? Neem contact op met Michel Nicolaije en hij gaat je alsnog overtuigen!

Bron: Kantine commissie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!