Menu
Widgets

SEIZOENSAFSLUITING JO12/JO13 MET FIFA-TOERNOOI

29 juli 2022 16:00


Vrijdag 22 juli stond de seizoensafsluiting van de JO12/JO13 op het programma. Er werd een heus FIFA-toernooi georganiseerd. Bij de start van de avond stonden 18 deelnemers vol spanning te wachten. Nadat de loting was verricht, werd er op 4 velden gestreden voor de prijzen. Er werd niet alleen om eeuwige roem gespeeld, maar ook om een WK voetbal 2022 gesponsord door Pascal Peters-Bouwservice (www.pp-bouwservice.nl), waarvoor onze dank. Uiteraard werd de 2e en 3e plaats ook beloond.

Aan de rode wangen, de gespannen gezichten en de bezwete controllers was te merken dat de spanning er aardig in zat. Tot het einde bleef het spannend wie zich de FIFA-koning 2022 mocht noemen. Kyam, Cas en Bram wisten namelijk alle wedstrijden te winnen. Uiteindelijk moest het doelsaldo de beslissing brengen. Met het minimale verschil werd Cas uiteindelijk de winnaar.

1e:  Cas                 (+17)
2e:  Bram             (+16)
3e:  Kyam             (+12)
Wij feliciteren de winnaars en danken alle deelnemers. Ook dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze gezellige avond. Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie.
De leiders

Kijk hier de foto’s

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!