Menu
Widgets

ZINDEREND WDZ ORANJEFESTIVAL

16 juni 2022 22:30


Zaterdag 11 juni stond voor een 120-tal jongens en meiden in het teken van 'voetballen als Oranje'. Om 10 uur schalde het Wilhelmus over de Bocholtzerheide en zong Juupje samen met onze jongste jeugd uit volle borst mee.

Na deze spetterende opening legden de speelsters en spelers een voetbalcircuit af. Mark kon er vanwege interlandverplichtingen later op de dag tegen Polen 'helaas' niet bij zijn. Onze eigen Iggy (Jong PSV en Oranje onder-19) was wel van de partij en hij liet menige kindermond openvallen van verbazing en bewondering met zijn ongekende voetbalkwaliteiten. Tegen het middaguur zat de training er op voor de kleintjes en konden zij zich te goed doen aan de barbecue en uitleven op de stormbaan.

Na de lunch verdeelde onze oudere jeugd zich in drie groepen. Voor de meiden had de trainer van onze WDZ Vrouwluuj Andre Hall een leuke en uitdagende training in petto en ook daar maakte Iggy de nodige indruk. De keepers werkten eerst een afzonderlijke training af onder leiding van Anton en Pelle. Zij sloten na de pauze aan bij de overige spelers die fantastisch onder handen werden genomen door voormalig Fortunees Wil Boessen, met ondersteuning van oud-Roda JC'er Mitchel Keulen.

Dank aan de vele vrijwilligers en in het bijzonder aan Iggy, Mitchel en Wil die het een onvergetelijke voetbaldag maakten.

De vele foto's zijn het terugkijken stuk voor stuk waard!

Tekst: Guido Schepers
Foto’s: Annie Flekken
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!