Menu
Widgets

VOETGOLF ALS AFSLUITING VOOR WDZ 4

16 juni 2022 22:15


Eerst en bovenal werden de WDZ Vrouwluuj kampioen. Maar ook op zondag 12 juni ging WDZ 4 voetgolfen in Brunssum. Een welverdiende afsluiting van een mooi voetbalseizoen.

De organisatie was in handen van aanvoerder Danny. In het deftige golfclubhuis werd WDZ 4 verwelkomd met koffie en vlaai. De gelukkigen kregen aardbeienvlaai, de rest kliekjes uit de vriezer. Tijdens de dis werd afscheid genomen van onze Xavier. Hij verruilt het voetbalshirt voor een trainersoutfit. De lange speeches kunnen worden samengevat als 'we gaan elkaar missen'. Xavier analyseerde ter plekke de foto's die hij overhandigd kreeg. 

Over het voetgolfspel zelf kan niet veel worden geschreven. Tim verrekte zijn hamstring, Roel schoot àlles met zijn wreef en Ken mompelde dat hij het wel een aardig spelletje vond. De plaatselijke golf-Willem-Jan-in-polo-met-bijpassend-haar kwam zijn belofte niet na: er werd geen tussentijds drankje geserveerd.

Dus snel terug naar ons eigen clubhuis. Als ervaren kampioensploeg paste WDZ 4 zich feilloos aan de omstandigheden in en rondom de kantine aan. Bier uit een kan, frietjes op de vuist en shotjes uit een ******. Met permissie van ieders thuisfront werd in de avondzon de dag, het voetbalseizoen en het leven geëvalueerd. Sommigen waagden zelfs nog een dansje.

Bekijk de foto's.

Tekst en foto’s: Noël Souren.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!