/

  Laatste nieuws

  WDZ WINTERCANTUS 2017

  Willen jullie ook meeblèren op de fijnste meezingers, keiharde klassiekers en de gevoeligste ballads?
  Op vrijdag 15 december staat de WDZ-kantine in het teken van muzikaal vermaak, entertainment en samen drankjes doen. De deuren gaan om 20.00 uur open en om 21.00 uur begint de cantus. Wees op tijd, want als de deuren gesloten zijn kom je niet meer binnen!
  Tijdens de biercantus zitten alle deelnemers aan lange biertafels die opgesteld zijn voor het podium waar de zangers hun liedjes zingen. Wanneer de voorzanger de liedjes speelt, worden alle deelnemers geacht om uit volle borst mee te zingen. Niemand kan zeggen dat hij de tekst niet kent, want iedereen krijgt bij aanvang van de cantus een liederenboekje waar alle teksten van de liedjes in staan. Tijdens het zingen mag niet gedronken worden, waarbij, op de momenten dat het wel mag, er soms een goede teug genomen wordt.


   
  22-10-2017

  IN MEMORIAM JOEP VLIEX

  Op zaterdag 21 oktober is om zes uur in de ochtend ons oudste lid, Joep Vliex, op 96 jarige leeftijd overleden. Joep was al langere tijd ziek. Vanaf de oprichting  was Joep lid van onze vereniging. Hij heeft zelf weliswaar nooit gevoetbald bij WDZ, maar de club lag hem na aan het hart. Wel heeft Joep gevoetbald bij de voorganger op de Bocholtzerheide, de B.V.S.
  De uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 28 oktober om 11.00 uur in de parochiekerk te Bocholtz. Leden van WDZ, die de dienst willen bijwonen, worden verzocht om half elf bijeen te komen aan de kerk. We zullen plaats nemen in de zijbeuk.
  We wensen de familie veel sterkte in het verwerken van het verlies van Joep, die zo lang in hun midden mocht blijven.

  22-10-2017

  SCHOT IN DE ROOS

  Het eerste toernooi om de WDZ Open E-Talents Cup mag een groot succes genoemd worden. Zestien koppels in de leeftijd van 10 tot 30 jaar streden om de eer. Na de drie poulewedstrijden plaatsten zich acht koppels voor de kwartfinales. Vincent Debougnoux en Sem Sodermans namen het in de ene halve finale op tegen Jeroen Hünen en Lars Nicolaije. In de andere halve eindstrijd streden Tom Windmüller en Stijn Janssen tegen Vince Habets en Rik Baggen. Jeroen en Lars wonnen en evenzo Tom en Stijn. In de spannende finale trokken Tom en Stijn uiteindelijk aan het langste einde.
  Op het veld waren een drietal skill games uitgezet. Alle deelnemers vertoonden hier hun kunsten onder toeziend oog van de spelleiders Ton Spons, Rob Ritzen, Oscar van der Steen en Roger Wetzels. Sander Schmitz ging hier met de eer strijken en Sem Sodermans eindigde als tweede.
  Het toernooi vond plaats onder de enthousiaste leiding van Bas Bartels van Dutch Game Masters uit Eindhoven. Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met BAS (Samen actief in Bocholtz en Simpelveld).
  Dank aan onze fantastische kantineploeg voor deze avond: Marlies van der Leeuw, Rachel en Daniëlle Slangen, Jacqueline Lipperts en Miets Schepers.
  21-10-2017

  WDZ OKTOBERFEST

  Het is alweer de 10de maand van het jaar. Het Oktoberfest staat weer op de kalender. Ook dit jaar mogen we een live artiest begroeten. En niet zomaar de eerste de beste. Stad en land heeft de organisatie doorzocht en taalbarrières zijn doorbroken. Met trots mogen wij een doorgewinterde artiest, die de ins en outs van het traditionele Oktoberfest kent, welkom heten. Wie dit fenomeen is, houden we nog even geheim. Voor de muzikale omlijsting mogen we na een jaar van afwezigheid DJ Mark Koll weer begroeten in het Festzelt op de Bocholtzerheide.

  Het belooft zoals de voorgaande jaren een gezellige avond te worden. Jij bent toch ook van de partij? Haal je Lederhose of Dirndl uit de kast. App, mail, bel of spreek iedereen aan. Zoals altijd bij WDZ: Iedereen is welkom!

  05-10-2017

  WDZ SJPASSOAVEND 2017

  Vrijdag 17 november

  15e WDZ Sjpassoavend

  20.33 uur

  WDZ Sjpasstempel

  De Road va Veer heeft een wijziging ondergaan, hij staat dit jaar voor het eerst onder leiding van President Roy Kisters. Roger Wetzels heeft op de WDZ Carnavalsavond in februari zijn ambt als President neergelegd.
  De mannen hebben voor een aansprekend en gevarieerd programma gezorgd met een keur aan artiesten, waarbij het publiek meegenomen wordt in diverse muzikale stijlen.


  11-10-2017

  Meer nieuws


  Meer nieuws
   
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!
   

  Kalender

  < september 2017 >
  zo ma di wo do vr za
  27 28 29 30 31 01 02
  03 04 05 06 07 08 09
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30

  Hoofdsponsor

  Subsponsoren