/

  Laatste nieuws

  SEIZOENSAFSLUITING

  Op zaterdag 2 juni gaan we onze traditionele seizoensafsluiting voor jeugd en senioren houden.

  "WDZ bejrust de janse welt"
  is het thema van de afsluiting voor de jeugd tot en met JO15.

  "RISKeer je niet, dan win je niet"
  is het motto van de afsluiting voor de JO17, JO19 en de senioren.

  Meld je zo snel mogelijk aan!

  Voor meer informatie kijk onder Lees meer.

  17-04-2018

  SCHOOLVOETBAL

  Op een zonnige woensdagmiddag vond het jaarlijks schoolvoetbaltoernooi op het sportpark Neerhagerbos plaats. Veertien van de vijftien ingeschreven teams, verdeeld over twee poules met jongens- of gemengde teams en een poule met meidenteams, bonden de onderlinge strijd aan.
  Alle wedstrijden onder leiding van de scheidrechters Michel Nicolaije, Denise Ruijters, Ger Sauren en Peter Smeets kenden een sportief verloop, waarbij plezier in het spel voorop stond. Na een dikke drie uur stonden de teams vast die naar de regiofinale in Eijsden gaan. Bij de jongens- en gemengde teams waren dat Bocholtz 1, de Meridiaan 1, de Triangel en Witheim. Bij de meiden gaan de Meridiaan en de Triangel door. Voor alle deelnemers en aanwezigen een prachtige middag, waarvoor dank aan organisator Peter Smeets, alle medewerkers van WDZ en aan alle leerkrachten en begeleiders. We wensen de teams veel succes in de regiofinale.

   
  19-04-2018

  KIENEN VOOR DE JEUGDKAMPEN

  En ze waren er weer... de fervente kienliefhebbers. Vanaf half zeven begon de zaal langzaam vol te lopen. Om half acht had ieder zijn plekje gevonden en kon kienmeester Hub Donners met assistent Harrie Kisters met de eerste ronde beginnen. Zeven ronden lang bleef het muisstil, totdat iemand "KIEN" riep. Controleur Kees de Heus controleerde nauwgezet de nummers en reikte bij een "kien is goed" een mooie prijs uit.
  In de pauze was er voor iedere deelnemer een lekker stuk cake bij de koffie.
  Na de pauze volgden nog eens zeven rondes, die weer voor de nodige spanning zorgden en natuurlijk blijdschap bij de winnaars. Al met al een heel geslaagde avond met dank aan de organiserende kiencommissie.

  18-04-2018

  FAMILIE- VRIJWILLIGERSDAG

  Op vrijdag 6 april jl. organiseerde WDZ de jaarlijkse Familie- Vrijwilligersavond. Als blijk van dank werden de aanwezigen getrakteerd op een exclusieve VIP Night en kregen daarbij ook een bijpassende VIP behandeling!
  Met de woorden van onze voorzitter werd nogmaals grote dank uitgesproken aan de vele vrijwilligers die onze vereniging rijk is. De avond werd gevuld met muziek, heerlijke hapjes en gezelligheid tot in de late uurtjes.
  Dank aan de organisatoren.

  11-04-2018

  IN MEMORIAM PIET BOLTON

  Donderdagochtend is ons lid Piet Bolton op 82 jarige leeftijd overleden. Sinds 1983 was Piet lid van WDZ. Door zijn bijdrage aan de technische commissie van het feest bij gelegenheid van het 25 jarig jubileum van WDZ kreeg Piet een band met onze vereniging en besloot lid te worden. Hij heeft weliswaar nooit de voetbalschoenen aangetrokken, maar als vrijwilliger heeft Piet veel verdiensten voor onze club. Als technisch man was hij betrokken bij de vele bouwwerkzaamheden op het sportcomplex, hij vervulde onderhoudstaken en was natuurlijk ook actief in de feestcomités van het robijnen en gouden bestaansfeest.
  We wensen zijn familie veel sterkte in het verwerken van het verlies van Piet.
  De uitvaartdienst is donderdag 19 april om 11.00 uur in de parochiekerk van Bocholtz. Leden van WDZ worden verzocht om half elf te verzamelen aan de kerk. We nemen als groep plaats in de rechter zijvleugel van de kerk.
  14-04-2018

  Meer nieuws


  Meer nieuws

  Kalender

  < mei 2018 >
  zo ma di wo do vr za
  30 31 01 02 03 04 05
  06 07 08 09 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31 01 02

  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!  Hoofdsponsor

  Subsponsoren