/

  Laatste nieuws

  SPONSORAVOND

  Op dinsdag 22 mei vond een geslaagde bijeenkomst van de WDZ sponsors plaats op het wijndomein St. Martinus in Vijlen. Als eerste spreker vertelde de technisch directeur van Roda JC Harm van Veldhoven over zijn weg van amateurvoetballer naar professioneel voetballer, van trainer naar nu technisch directeur. “Je kunt alleen slagen in een organisatie als er een visie en richting ten grondslag ligt en er daarop gebouwd wordt door vanuit je hart werkend met gevoel van saamhorigheid vertrouwen te wekken naar alle medewerkers”.
  Na de pauze legde Alex Jaminon, projectmanager bij MKB Limburg de nadruk op het belang van blijven innoveren voor het midden en klein bedrijf. Voor innoveren zijn het openstaan voor veranderingen, het openstaan voor anderen en het kunnen omgaan met onzekerheid van fundamenteel belang. Ook hierbij fungeert vertrouwen als rode draad.
  Na deze sprekers konden de gasten uitgebreid proeven van de perfecte wijnen van Stan Beurskens, eigenaar van St. Martinus. En bij een glaasje kon gezellig een praatje gemaakt worden.

   
  24-05-2018

  WDZ 2 STELT DEELNAME NACOMPETITIE NOG NIET VEILIG

  Een overwinning was nodig om de vierde plek in de klassering veilig te stellen en zodoende verzekerd te zijn van nacompetitie om promotie naar de eerste klasse.
  De mannen van de Bocholtzerheide kwamen met 1-0 voor, maar algauw werd het weer gelijk.
  Na rust keek WDZ al snel tegen een 2-1 achterstand aan, kwam vervolgens met 3-2 voor en daarna weer met 4-3 achter. Twee minuten voor tijd wist Ruben van Vark nog een puntje te redden. Om de vierde plaats vast te houden is zondag tegen de reserves van Voerendaal minimaal één punt nodig.

  21-05-2018

  GESLAAGDE DERDE KIENAVOND

  Met een prachtige derde kienavond hebben we de serie "Kienen voor de Jeugdkampen" afgesloten. Het WDZ clubhuis was tot de laatste plek bezet en in 14 rondes werd om prachtige prijzen gekiend op 1 en 2 rijtjes en op de volle kaart. Prijzen die mogelijk werden gemaakt door gulle sponsoring van plaatselijke en regionale ondernemers, waarvoor onze hartelijke dank. Ook dank aan de organisatoren en medewerkers van de kienavonden. Dank die tevens werd uitgesproken door de vele bezoekers, die genoten hebben van het kienen.
  De hoofdprijs van de laatste avond was een dagtrip nar de Kerstmarkt in Trier voor twee personen en over deze reis volgt later meer nieuws.
  De WDZ kiencommissie.

  16-05-2018

  JEUGDKAMP PUPILLEN 2018

  Liefst 62 kinderen namen deel aan het jeugdkamp pupillen op het Sportpark Neerhagerbos. Nadat de slaapplekken in de tenten waren ingericht werden de groepen in Mamelis gedropt voor de avondspeurtocht. De volgende dag begon met een grote vossenjacht en na de lunch werd de middag besteed aan voetbalvaardigheden. 's Avonds stond de eredivisie tienkamp op het programma. Op vrijdagochtend toog de meute naar de markt in Simpelveld voor het boodschappenspel. De middag was gereserveerd voor vrij spelen en oefenen voor de optredens in de avonduren. Op de laatste ochtend werden de prijswinnaars bekend gemaakt en kon opgeruimd en ingepakt worden. Moe, maar voldaan keerden de kinderen huiswaarts.
  Uitgebreide verslagen volgen nog.

  15-05-2018

  WDZ JONKIES AAN DE GANG

  WDZ O9 - FC Gulpen O9, 15 mei 2018
  Het resultaat is van minder belang in deze thuiswedstrijd van de WDZ O9. De kids beleefden het grootste plezier aan het voetbalspelletje en dat plezier blijkt wel uit de mooie foto's van Harrie Degens, waarvoor dank.

  WDZ O7 - Heuvelland O7, 19 mei 2018
  Van onze speciale verslaggever Rob Moers.
  "Concentratie", "doorzettingsvermogen", "speelplezier", "gekke bekken" en "gras opvreten".....
  Rob heeft er mooie foto's van gemaakt, waarvoor dank.  19-05-2018

  Meer nieuws


  Meer nieuws

  Kalender

  < april 2018 >
  zo ma di wo do vr za
  01 02 03 04 05 06 07
  08 09 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 01 02 03 04 05
  Uw activiteit op deze site en in de weekbladen? pr@vvwdz.nl!


  Hoofdsponsor

  Subsponsoren